SEKSI ČELISTICA

Ana Rucner pokazuje noge u uskim minicama

17.06.2014 u 15:06

  • +5

Ana Rucner

Izvor: Promo fotografije / Autor: Facebook / Promo Ana Rucner

Bionic
Reading

Ana Rucner u seksi ljetnom izdanju poznatog modnog brenda Elfs započela je svoju ljetnu turneju koncertom u Njivicama

Nakon što je uspješno prebrodila težak životni period poslije razvoda od supruga Vlade Kalembera, Ana Rucner punom parom krenula je u nove poslovne pothvate. Proteklog vikenda održala je koncert na prepunoj ljetnoj pozornici hotelskog kompleksa Njivice, čime je započela njena ljetna turneja 2014. Svojom energijom i virtuoznošću oduševila je goste, a strani turisti koji su očekivali klasičan koncert ostali su zapanjeni dinamičnim i žestokim spektaklom rock čelistice. Kada nije nastupala, Ana je uživala u moru i suncu, a otkrila je i da joj je to bilo prvo ovogodišnje kupanje u moru.


Turneja se nastavlja tradicionalnim vikend festivalom 'Ana u Gradu' 20. i 21. lipnja u parku Orsula, a zatim će Kvartet Rucner, Peter Soave i Ana Rucner održati humanitarni koncert za djecu iz Dječjeg doma Sv. Ana. Pozdrav ljetu, koncert u pet ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu, i ove godine Ana poklanja Dubrovčanima i gostima Grada. Posjetitelji će dočekati ljeto 21. lipnja na Svjetski dan glazbe uz zvukove Aninog klasičnog violončela i harmonike jednog od najboljih svjetskih harmonikaša, Petera Soavea.

Turneja se nastavlja 27. lipnja u Marini Nautica u Novigradu, u kojem će goste uz Anin nastup dočekati pravi kulinarski show. Srpanj je rezerviran za Sarajevo i Baščaršijske noći, nakon čega je do kraja kolovoza očekuju nastupi po Jadranu.