NIKAMO BEZ ESPADRILA

Baš je chic: Jill Biden ne odustaje od hit obuće koju fashionistice obožavaju ljeti

09.07.2024 u 11:14

Bionic
Reading

Jill Biden, prva dama Amerike ponovno je za svoj fantastičan ljetni stajling zaradila samo pohvale

Supruga američkog predsjednika Joea Bidena njeguje ženstven stil, a u njezinoj garderobi ljeti prevladavaju haljine koje joj odlično pristaju.

Predsjednički par vratio u Bijelu kuću iz Pennsylvanije, a dr. Biden ponovno je oduševila fashionistice svojim chic outfitom koji je baš kao stvoren za nju.

Joe i Jill Biden bili su ovoga puta odjeveni u elegantne ljetne stajlinge kojima je prevladavala tamnoplava nijansa.

  • +4
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Chris Kleponis / AFP / Profimedia

Chic haljina Oscara de la Rente koju je nosila prva dama Amerike bila je tamnoplava s razigranim cvjetnim uzorkom uključujući narančaste i bijele tonove. Remen haljine bio je načinjen od potpuno istog uzorka, a Jill je look bez greške dopunila visećim bisernim naušnicama i decentnom zlatnom ogrlicom. Joe Biden je, pak, nosio tamnoplavo odijelo s bijelom košuljom na kopčanje i bez kravate, a oboje su nosili sunčane naočale.

  • +21
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ovu chic ljetnu kombinaciju Jill Biden podignula je vječnom obućom čija popularnost godinama ne blijedi.

Odabrala je cool espadrile s tamnoplavim platnenim detaljima s remenčićima omotanima oko gležnja.

Riječ je o omiljenoj ljetnoj obući mnogih poznatih zaljubljenica u modu poput Kate Middleton, kraljice Letizije ili vojvotkinje od Edinburga, a odlično se kombiniraju upravo s lepršavim ljetnim haljinama, suknjama, vrućim hlačicama, kuloticama...

Premda je često viđamo u klasičnim salonkama ili sandalama na petu, i Jill je velika zaljubljenica u ovu hit obuću koja iz sezone u sezonu odolijeva svim trendovima, a osim što je udobna i ženstvena, iznimno je i chic.