jesenski favorit

Beskrajno chic izdanje Jennifer Lopez: Ove laskave hlače pun su pogodak

07.08.2024 u 09:20

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Ostale fotografije / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Jennifer Lopez ponovno je modno briljirala noseći široke hlače koje izdužuju noge i brišu bokove

Bračni brodolom i pad popularnosti uslijed koje je otkazala turneju u SAD-u uzeo je danak na Jennifer Lopez koju posljednjih mjeseci, razumljivo, rijetko viđamo nasmiješenu i u dobrom raspoloženju. No, životne poteškoće nimalo se ne odražavaju na visoku razinu njenih stajlinga.

Glumica i pjevačica tijekom vikenda se vratila sa produženog odmora provedenog u Italiji i američkom odmaralištu za bogate Hamptonsu, te se odmah početkom tjedna aktivno posvetila traženju novog doma.

Jennifer Lopez u potrazi za vlastitom vilom

Iako zajednička vila koju je protekle godine kupila s uskoro bivšim mužem Benom Affleckom još uvijek nije prodana, jasno je da je krajnje vrijeme da sebi pronađe novu vilu. Posebno nakon što je isto učinio slavni glumac, i to baš na njen rođendan...

  • +13
Ben Affleck: Zavirite u luksuznu vilu Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za obavljanje ovog zadatka, koji joj vrlo vjerojatno nije osobito drag, odjenula je beskrajno chic outfit sastavljen od hlača popularnog širokog kroja i neprolazne bijele košulje.

Hit široke hlače

Njene sive hlače zaista su pun pogodak; od blago spuštenog struka koji je pravo osvježenje na modnoj sceni, preko predimenzionirane duljine za vizualno izdužene linije do opuštenih, udobno proširenih nogavica koje uklanjaju svaki višak s bokova.

U posljednje vrijeme široke hlače ogroman su hit i nose ih brojne slavne ljepotice te će prema svemu sudeći i ove jeseni biti glavni favorit modnih zaljubljenica.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Koliko dobro pristaju uz jednostavnu bijelu košulju jasno nam je dala do znanja J. Lo, usklađujući ova dva minimalistička komada u neodoljivo chic stilu. U sličnom izdanju vidjeli smo je i dan ranije, kada je bež lanene hlače nosila s običnim crnim topom i popularnom slamnatom torbicom.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević