ZENDAYA

Chic ljetnu haljinu koju nosi modna ikona vrijedi imati u ormaru

13.06.2023 u 15:17

Bionic
Reading

Osim što impresionira svojom nevjerojatnom karijerom u Hollywoodu, Zendaya se nametnula kao nova modna ikona svoje generacije

Mlađahnu ljepoticu, koja je oduševila svojom ulogom u seriji 'Euforija', vidjet ćemo i u drugom nastavku 'Dine' u studenome ove godine, a modni znalci navode je kao jednu od najbolje odjevenih glumica, što redovito potvrđuje svojim pojavljivanjima kako na crvenom tepihu, tako i izvan njega.

Od raskošnih večernjih haljina pa do ležernih street style izdanja, Zendaya je bez sumnje jedna od najomiljenijih modnih inspiracija.

Prilikom posjeta Italiji, a nazočila je otvorenju Bvlgarijevog hotela u Rimu, privlačila je poglede u jednostavnoj mini haljini, kakve će ovoga ljeta biti apsolutni must have.

  • +5
Zendaya u haljini s potpisom Manga Izvor: Profimedia / Autor: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša Disneyjeva zvijezda odabrala je minimalističku sivu haljinu bez rukava koja je otkrila njezinu vitku figuru.

Riječ je o jednostavnoj kreaciji, kakvu u svojoj ponudi ima i Hrvaticama vrlo drag brend Mango, poznat po trendi komadima po pristupačnim cijenama.

Svestrana haljina, načinjena od meke, podatne tkanine koja lijepo pada, idealna je za ljeto i možete je nositi i uz natikače ravnih potplata, espadrile, sandale, birkenstockice ili s loafericama kao Zendaya, a sjajna je stvar to da ćete za ovu modnu investiciju potrošiti samo 23 eura.

  • +7
Kratke haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M

Tražite li dodatnu udobnost ljeti, slobodno odaberite tenisice uz ovu mini haljinu, a ako navečer zahladi, preko ramena prebacite predimenzionirani sako ili kardigan.

Look bez greške talentirana je glumica u Rimu upotpunila torbom Louis Vuitton, prozračnim make upom i mladenačkom frizurom.

Sviđa vam se ovaj stajling, no s manje isticanja nogu? Onda se odlučite za sličnu varijantu haljine midi ili maxi duljine. I takvi komadi lijepo izgledaju i mogu se dobro kombinirati. Najvažnije je da se, bez obzira na trendove koji su samo modne smjernice, vi u toj kombinaciji dobro osjećate.