u miamiju

Čisti luksuz: Zavirite u novu vilu Beckhamovih vrijednu 80 milijuna eura

28.10.2024 u 10:41

Nova vila obitelji Beckham u Miamiju

Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Tržište nekretnina u Miamiju eksplodiralo je još za vrijeme covida, do razine da niti deseci milijuna eura nisu dovoljni za pronalazak vile po želji. No, Beckhamovi su imali sreće

Obitelj Beckham ponovno ima razloga za slavlje nakon što su u Miamiju kupili novu vilu, i to u vrijednosti od vrtoglavih 80 milijuna eura.

Čini se kako se iza odluke o preseljenju u Miami, ili barem posjedovanju nekretnine koja će olakšati dulji boravak na Floridi, krije želja bivšeg nogometaša da aktivnije sudjeluje u radu svog kluba Inter Miami.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nova vila obitelji Beckham

Na novom domu nisu štedjeli, što potvrđuju i fotografije te detaljan opis vile koji se može pronaći u prodajnoj agenciji. Nekretnina se može pohvaliti s nizom dodatnih sadržaja i čak devet soba, uz koje će slavna obitelj moći uživati u dovoljno prostora za svoje troje djece, poslugu i posjetitelje.

Osim devet spavaćih soba, ovo luksuzno zdanje ima i 13 kupaonica, sobu za odmor i wellness (sa stolom za masažu), privatno vezište na obali, predivnu terasu na krovu te prostranu kuhinju.

Moderan interijer i obilje svjetla

Interijer je uređen u modernom stilu, spajanjem topli drvenih detalja i glamuroznih mramornih podova te radnih ploha u otmjenom crnom kamenu visokog sjaja. Dnevni boravak ističe se obiljem svjetlosti koju omogućuje klizna stijenka od stakla, koja pritom nudi izravan izlazak na vanjsku terasu obgrljenu palmama.

Tu je i raskošna garaža koja može primiti čak 10 automobila, što vjerojatno i dalje nije posve dovoljno za zavidan vozni park koji posjeduju Beckhamovi.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Evo zašto bogataši sele u Miami

Za ovakvim nekretninama u Miamiju postoji ogromna potražnja - što zbog odlične lokacije, što zbog velikih poreznih olakšica zbog kojih se i bogataši poput Jeffa Bezosa odlučuju na selidbu na Floridu.

O tome je za tportal nedavno govorio i Zagrepčanin Marko Gojanović, koji je tijekom godina postao jedan od cjenjenijih trgovaca luksuznih nekretnina upravo u Miamiju. Istaknuo je kako je tržište eksplodiralo za vrijeme covida.

'Ljudi su tada očajnički željeli preseljenje u Miami pa su čak kupovali kuće pozivom preko Zooma! Cijene su se kasnije udvostručile. Kuća kupljena od 2020. do 2022. postala je doslovno 100 posto skuplja. Tek sada se tržište ustabililo', rekao je Gojanović za tportal.

Jasno je stoga da su Beckhamovi imali i podosta sreće u pronalasku željene nekretnine, jer uz ogromnu potražnju, ponekad čak i deseci milijuna eura nisu dovoljno za pronalazak vile iz snova.

  • +2
Vile koje prodaje Marko Gojanović u Miamiju Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatna arhiva