na ulicama new yorka

Poslovnu eleganciju ima u malom prstu, ali ni Victoria Beckham ne može odoljeti vrućem modnom trendu

18.10.2024 u 09:21

Bionic
Reading

Victoria Beckham dobro je poznata po svom istančanom stilu, a još jedan stilski besprijekoran stajling pokazala je na ulicama New Yorka

Prilikom odlaska sa snimanja u njujorškoj četvrti Meatpacking District britanska dizajnerica Victoria Beckham bila je itekako glamurozna. Pažnju je privukle savršeno krojenim odijelom u svijetlo sivoj, gotovo bijeloj boji.

Nakon završetaka tjedna mode u vodećim modnim gradovima, Victoria Beckham ne usporava. Nakon što je viđena na ulicama Pariza u odličnim stajlinzima koji odišu poslovnom elegancijom, britanska dizajnerica dobar stil sada je ponijela i u New York.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Bertrand Gilles/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dobar stil u New Yorku

Unatoč užurbanom rasporedu Victoria uvijek izgleda dotjerano sa stilom i gracioznošću, a odijelo koje je pokazala u New Yorku jedno je o onih kakvih želimo u ormaru.

  • +6
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hlače visokog struka i ultra širokih nogavica savršeno su odradile funkciju izduljivanja silutetu i efekta beskrajno dugih nogu. Uz hlače Victoria je nosila odgovarajući sako, model koji je savršen spoj stroge poslovne elegancije i doze ležernosti koja je postignuta krojem u stilu mekog ogrtača s čvrsto stegnutim pojasom u struku.

Trendi modni dodaci

Victoria je stajling upotpunila nezaobilazni vrtoglavo visokim potpeticama koje su bile skrivene ispod širokoh nogavica te malom bordo torbicom, oštrih linija koje su se uklopile u strogoću njezinog looka pojačanog velikim tamnim sunčanim naočalama. Iako je njezina modna kombinacija bila oličenje klasike, modni dodaci su otkrili kako i Victoria itekako prati trendove. Tako je torbicu i cipele odabrala u ovosezonskoj hit nijansi, bordo boji.

  • +10
Modni komadi u bordo nijansama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo