NA NASTUPU U 'PLESU'

Danijela Martinović se borila za goli život

13.12.2012 u 16:56

Bionic
Reading

Danijela Martinović nije zadovoljna svojim nastupom u 'Plesu sa zvijezdama', kaže da je kombinacija teške haljine i visokih potpetica bila čista glupost

'To je bila borba za goli život i sad kad se sjetim zavrti mi se u trbuhu. Ta prva skala i taj prvi gaz, otud je sve krenulo naopako', komentirala je Danijela Martinović svoj nastup u prošlotjednom 'Plesu sa zvijezdama' gostujući sinoć kod Dalibora Petka u njegovom 'Glazbenom showu' na Narodnom radiju.

Prevelike potpetice i teška haljina bile su ubojita kombinacija za premijerno predstavljanje pjesme 'Raspašoj'.

'Probavala sam ja u tim potpeticama, ali nikad nisam u kombinaciji s haljinom, i to je bila glupost. Inače ne bih pristala na to. Kad sam stavila taj oklop od dvije kile i u kombinaciji s petama, sve je to odvelo nastup u drugom smjeru. Pjevam, dignimo čaše u zrak, a već vidim svoje zube u ruci. Kao da sam na štulama bila. Preživjela sam i to se više neće ponoviti', rekla je pjevačica koja se danas smije situaciji, ali je cipele stavila daleko od svog pogleda. Rekla je da je dobila puno poruka, ali najsmješnija je bila ona od oca Petra Graša.

'Rekao mi je - mala, moram te nešto pitati. Možeš li mi posuditi cipele za moju ženu Snježu. Sutra idemo brati masline, a one tvoje cipele su idealne za to. Jako su stabilne, a trebaju nam neke za čvrsto stajanje', prepričala je Danijela. Komentari koje je izazvao nastup su je oduševili. 'Treba se veseliti. Bolje da se piše ovako o modi i glazbi, nego o politici i smaku svita', izjavila je Danijela, a u studiju pokazala kako pleše Macarenu, lambadu, pačji ples, riverdance i kan-kan.