ATRAKTIVNE FOTKE

Danijela Martinović se skinula u toples

26.04.2013 u 10:47

Danijela Martinović u toplesu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Šime Eškinja

Bionic
Reading

Danijela Martinović otkriva zašto je snimila novu golišavu fotokampanju, zašto je kao mala htjela postati časna sestra te zašto želi majice s natpisom 'SAMO ŠTO NISMO'

Danijela Martinović ekskluzivnim fotografijama najavljuje mini turneju u Sloveniji. Splitska je glazbenica uoči nadolazeće turneje po slovenskim gradovima snimila atraktivnu fotokampanju te pokazala da osim čarobnog glasa i izgleda čarobno.

Uz brojne ljetne nastupe, pjevačica priprema nove pjesme, a planira nastup i na Splitskom festivalu te piše još jedan nastavak slikovnice za djecu.

Danijela Martinović je u intervjuu za Studio rekla da je kao mala htjela postati časna sestra.

'Moja teta je časna sestra i kao malenoj jako mi se dopalo to što je toliko različita od svih ljudi koje sam poznavala, pa sam i ja poželjela biti takva. Nakon toga sam imala razne faze, od frizerke, pa sam ošišala mlađeg brata tako da me mama skoro ubila, do kozmetičarke, pa sam sestri Izabeli obrijala obrve, do zubarice, kad sam prijateljici pokušala izvaditi zub', rekla je Danijela, dodajući da će svoj 'Brodolom' prepjevati na španjolski te da nije imala ozbiljnijih ponuda za inozemnu karijeru.

'Bilo je nekih proziva da radim vani, ali ništa ozbiljno. No nakon gostovanja u Madridu, na poziv fanova Eurosonga, otpjevala sam 'Brodolom' i cijela dvorana se digla na noge, a nakon pjesme skandirali su nekoliko minuta', rekla je Danijela.

Što se tiče toga maltretira li je obitelj pitanjima kad će poslati majka, Danijela kaže: 'Hvala Bogu pa nisam sama. Imam nekoliko prijateljica koje su u istoj situaciji pa mi je puno lakše. Dogovorile smo se tiskati majice s natpisom 'SAMO ŠTO NISMO'.'