luksuz za ljubimce

Dolce & Gabbana izbacio parfem za pse: Dizajneri kažu da je Fefé mirisno remek djelo

07.08.2024 u 12:50

Bionic
Reading

Talijanski brend 'Dolce & Gabbana' izbacio je luksuzan proizvod za kućne ljubimce! Ukoliko želite da vaš psić bude 'najšik' psić u parkiću, po cijeni od 99 američkih dolara možete kupiti 100 mililitara parfema s notama mošusa

U svijetu luksuznih proizvoda sve se više misli na kućne ljubimce. Džemperići i kabanice više nisu nova stvar, a svoj asortiman za kućne ljubimce proširio je i luksuzni brend Dolce & Gabbana. U svom talijanskom svijetu luksuznih proizvoda, Dolce & Gabbana je napravio neočekivan iskorak lansirajući svoj prvi parfem za pse - Fefé.

Fefé je inspiriran psom Feféom milijardera modnog dizajnera Domenica Dolcea, o čemu pišu i iz samog brenda: 'Inspirirana bezuvjetnom ljubavlju Domenica Dolcea prema njegovom vjernom psu Feféu, ova mirisna maglica za pse bez alkohola spaja svježe i delikatne note Ylang Ylanga, mošusa i sandalovine. To je nježan i privlačan miris stvoren za razigranu beauty rutinu.'

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Promotivni video za parfem prikazuje nekoliko psića koji svojim karakterom utjelovljuju karakter koji parfem donosi psićima: 'autentičan', 'enigmatičan', 'buntovnik' i 'neodoljiv'.

'Pošpricajte Fefé na svoje ruke ili četku i nastavite trljajući ili četkajući krzno svog psa od sredine tijela prema repu kako biste im dali trenutak mirisnog maženja', stoji u uputama za korištenje parfema.

100 mililitara ovog parfema u luksuznoj bočici stoji 99 američkih dolara, a uz parfem koji psima pruža pravi dašak luksuza, dolazi i narančasta Dolce & Gabbana ogrlica za pse.

Miris kreiran s istom strasti i preciznošću kao i parfemi za ljude rađen je tako da ne ugrožava zdravlje čovjekovog najboljeg prijatelja. Iz modne kuće tvrde da nijedna životinja nije maltretirana tijekom izradnje ove kampanje, što je potvrđeno i certifikatom Safe Pet Cosmetics.

NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI

Vrućina im je teško pala: Preslatki psići na sve su se načine pokušali rashladiti

Pogledaj galeriju