LEGENDARNA ZVIJEZDA

Glumačkoj ikoni Jane Fondi i u 83. sjajno pristaje sportski look

26.02.2021 u 14:01

Bionic
Reading

Legendarna glumica Jane Fonda gostovala je 'na daljinu' u emisiji Ellen DeGeneres 'Ellen', gdje je ponosno pokazala sijedu kosu i mladoliko lice koje je sve ostavilo bez daha

Holivudska veteranka redovito dobiva komplimente za svoj izgled koji prkosi godinama.

Slavna glumica će ove godine napuniti 84. godine no izgleda fantastično.

Gostujući kod Ellen, Jane Fonda je ponovno sve iznenadila odličnim izgledom jer izgleda nekoliko desetljeća mlađe.

  • +3
Jane Fonda Izvor: Profimedia / Autor: EllenTube / Ferrari / Profimedia

Video vezom proslavljena glumica se javila iz svojeg doma u casual izdanju, a Ellen je pohvalila njezin mladoliki izgled i frizuru.

'Jako sam sretna što sam pustila svoju prirodnu kosu da izraste', rekla je Jane slavnoj voditeljici.

U jednom je ranijem intervjuu slavna glumica i aktivistica otkrila je da je prestala kupovati odjeću te redovito reciklira odjeću iz svojeg ormara.

Inače, Fonda je prošle godine postala novo zaštitno lice Guccijeve kampanje.

Zvijezda serije 'Grace & Frankie' odabrana je, zajedno s glazbenicima Lil Nas X-om i King Princess, japanskim umjetnikom Miyavijem i ekologom Davidom de Rotschildom da bude zaštitno lice najnovije kampanje slavnog talijanskog brenda visoke mode Gucci i njihove nove kolekcije 'Off the Grid'. 

Da čelnici Guccija nisu odlučili u novoj kampanji koristiti reciklirane, ali i organske materijale, 83-godišnja Jane Fonda vjerojatno nikada ne bi pristala postati zaštitno lice kolekcije 'Off the Grid', zajedno s reperom Lil Nas X-om, pjevačicom King Princess, japanskim umjetnikom Miyavijem i ekologom Davidom de Rotschildom.

Cijela kolekcija uklapa se u ono o čemu Jane Fonda odavno govori i za što se bori kao aktivistica za klimatske promjene. Inače, slavna glumica poznata je po tome kako svoju odjeću rado i često ponovno nosi, osobito raskošne haljine u kojima se pojavljuje na crvenim tepisima, kao i da zagovara da ljudi prestanu kupovati i gomilati robu, čime štete svijetu.