CRO LIFE

Hrvatska uz bok svjetskim destinacijama

04.06.2015 u 13:06

  • +7

Hrvatska uz bok svjetskim turističkim destinacijama uz magazin CRO Life

Izvor: Promo fotografije / Autor: Cro LIFE

Bionic
Reading

Poput ostalih razvikanih svjetskih turističkih destinacija, i Hrvatska je konačno dobila dvojezični, besplatni mjesečnik Cro LIFE, koji će prvi upoznati s događanjima u Hrvatskoj na mjesečnoj razini

Magazin namijenjen turistima i građanima Hrvatske predstavlja najbolje od nje, a iz broja donosit će zanimljivosti za koje možda nismo ni znali da krase Hrvatsku.

Promocija prvog broja u zagrebački je Velvet cafe privukla brojne znatiželjnike koji su htjeli prelistati čak 100 atraktivno uređenih stranica ovog mjesečnika. Ida Prester, Tomo in der Muhlen, Ranko Vučinić, Sanja Muzaferija i Stjepan Hundić svojim su prilozima oplemenili Cro LIFE.

Prvi broj magazina koji prati sva aktualna hrvatska događanja, modu, sport, gastro, film, izložbe, kazališta i drugo, među prvima su pročitali Loredana i Tomislav Bahorić, Lana Pavić, Martina Podgorski, Danijela Gajski i Ana Petričić Gojanović te brojni drugi znatiželjnici.

Magazin Cro LIFE početkom mjeseca dostupan je u vodećim hotelima, hostelima, uredima turističkih zajednica, noćnim klubovima, café barovima i restoranima. Online magazin dostupan je i na web adresi www.crolife.hr.