SPREMNE ZA PROLJEĆE

Jakne za prijelazno razdoblje sve su traženije, a djevojke sa zagrebačke špice pokazale su svoje modne ulove

26.03.2021 u 10:11

Bionic
Reading

Dolaskom nove proljetne sezone modni prizori sa zagrebačke špice postali su drugačiji. Tople pufaste jakne koje su dominirale zimskim mjesecima zamijenile su lagane jakne za prijelazno razdoblje, a kada govorimo o njima, djevojke sa zagrebačke špice ponovno su dokazale da idu u korak s aktualnim trendovima na modnoj sceni

Sudeći po modnim prizorima sa zagrebačkih ulica, koje je i ovoga puta ovjekovječio tportalov fotograf, sve je spremno za novu proljetnu sezonu.

Postepenim rastom temperatura, stajlinzi djevojaka sa zagrebačke špice sve su maštovitiji, a njima posljednjih dana dominiraju efektni modeli jakni za prijelazno razdoblje.

  • +6
Ulična moda Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić / @street.threadz

Na policama trgovina već se uspjelo istaknuti nekoliko modela koji će vladati proljetnom sezonom - praktični križanci košulji i jakni, deblje verzije elegantnih sakoa i vječni baloneri, kao sinonim za odijevanje u razdoblju prelaska iz hladnih u tople mjesece u godini.

Upravo navedenim modelima posljednjih dana ne mogu odoljeti djevojke sa zagrebačke špice te se mahom odlučuju za njihove najupečatljivije verzije.

Narančasti model balonera, njegova kožna inačica u bogatoj nijansi plave ili jakna shacket ukrašena upečatljivim kariranim uzorkom, samo su neki od modela koji su uvjerljivo dominirali njihovim pažljivo osmišljenim stajlinzima.