'IDEALAN PAR'

Jedna ljepša od druge: Pronašli smo haljine iz Netflixove hit serije o kojoj svi govore

13.09.2024 u 07:09

  • +18

Netflixova serija 'The Perfect Couple'

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Nova Netflixova mini serija oduševila je gledatelje diljem svijeta, kako napetom radnjom, tako i kostimima, s posebnim naglaskom na upečatljivim primjercima haljina s dizajnerskim potpisom

Bogati se ljudi mogu izvući gotovo za sve, čak i za ubojstvo, zar ne? To je ono čemu se Winburyjevi barem nadaju kada se mrtvo tijelo pojavi na njihovom imanju u Nantucketu u vikendu vjenčanja njihova sina.

Radnja je to najnovije Netflixove mini serije s glumačkom postavom koju čine Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning, Eve Hewson i Meghann Fahy.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Uz izvrsnu radnju i odličnu glumačku postavu, serija 'Idealan par' (The Perfect Couple) ima i prekrasnu kostimografiju s komadima brendova poput Victora Glemauda, ​​Rolanda Moureta, Safiyae i Diane Von Furstenberg.

Modni odabiri likova iz serija i filmova oduvijek su važan dio pripovijesti, a izbori kostimografa u stanju su pokrenuti veliku potražnju na internetu i pojedince učiniti modnim ikonama preko noći. U novom Netflixovom adutu glavne junakinje itekako modno dominiraju, što se može zahvaliti danskoj kostimografkinji Signe Sejlund i njezinim odabirima haljina s wow efektom. Ovo su neke od njih.

Efektne haljine u Netflixovoj hit seriji 'Idealan par'