PROVJERENA ELEGANCIJA

Jelena Rozga u maloj crnoj haljini još jednom pokazala zašto slovi za jednu od najseksi Hrvatica

06.07.2018 u 12:59

Bionic
Reading

Jelena Rozga opet je uspjela ukrasti svu pažnju. Na nastupu za poznati brend obuće, po mnogima jedna od najseksi žena na hrvatskoj estradnoj sceni, plijenila je pažnju u maloj crnoj haljini - bezvremenskom komadu koji svaka žena treba imati u svom ormaru

Na predstavljanju nove kolekcije brenda Ipanema u Konjičkom klubu Trajbar Team okupila su se brojna poznata lica s estrade koja su predah od obaveza iskoristili za intimno druženje u prirodi, daleko od gradske gužve. Ivan Šarić, Joško Lokas, Vanja Halilović, Sementa Rajhard, Bojan Jambrošić, Ecija Ivušić, Lara Antić, Katarina Baban, Robert Kurbaša i brojni drugi ljubitelji popularnih japanki iz prve ruke su pratili i tri revije, a glavna zvijezda večeri bila je Jelena Rozga.

Lijepa pjevačica, koja nakon prekida zaruka s violončelistom Stjepanom Hauserom trenutno uživa u samoći, stigla je na događanje bez muške pratnje, a okupljenima je svojim hitovima priredila mali glazbeni spektakl.

Atraktivna Splićanka plijenila je pažnju dotjerana od glave do pete. Iako su mnoge žene jedva dočekale ljetne mjesece da uskoče u lepršave haljinice, pjevačica se odlučila za provjerenu klasiku - malu crnu haljinu.

  • +11
Poznati na Ipanema eventu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čipkasta midi haljina srcolikog dekoltea na jedno rame strateški je istaknula Jelenine obline točno onako kako treba, a riječ je o kreaciji domaćeg dizajnera Ivana Alduka, čije haljine lijepa pjevačica često i rado nosi.

Savršeno isfenirane frizure i s osmijehom na licu pjevačica je još jednom pokazala zašto slovi za jednu od najseksi žena hrvatske estradne scene, a cjelokupan stajling Jelena je upotpunila 'statement' visećim naušnicama i zlatnim sandalama na petu.