SVIĐA LI VAM SE?

Kendall Jenner više nije brineta: Sve je zapanjila novim imidžem

12.09.2024 u 21:01

Bionic
Reading

Kendall Jenner, uspješna manekenka iz klana Kardashian-Jenner, poznata je i po čestim promjenama looka, pa se nakon bakrenocrvene, čokoladnosmeđe i plave kose odlučila za drastičnu preobrazbu i boje i frizure koja je sve pomalo šokirala

Starija sestra Kylie Jenner više nije brineta - tražena manekenka rado se odvažila na promjenu boje kose te je postala plavuša.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Debitirala je s plavom kosom inspiriranom legendarnom ikonom stila Carolyn Bessette-Kennedy, pa Kendall sad izgleda kao prava djevojka iz 90-ih. Frizerka Jenna Perry otkrila je za Vogue koliko joj je trebalo da transformira njezinu tamnosmeđu kosu u ovu zlatnoplavu boju, prenosi People.

Čini se da je promjena godišnjih doba kod modela i osnivačice brenda 818 Tequila pokrenula žudnju za promjenom te se odlučila otisnuti na zanimljivu stilsku avanturu.

Zvijezda realityja 'The Kardashians' odbacila je svoju dugu tamnu boju te ju je posvijetlila do nježne zlatnoplave, a kosu je ošišala na slojevitu frizuru srednje dužine (djelo Jenne Perry i Jessice Gillin).

Poput Carolyn

Svoj izgled pokazala je i na Instagramu, a na fotografijama se vidi da ima novu frizuru s rajfom te podignutu kopčom, kao da su ponovno 90-e. Govoreći za Vogue o toj transformaciji, Perry je rekla da je Kendall trenutno 'inspirirana 90-ima i Carolyn Bessette-Kennedy', pa ne čudi da je frizura toliko chic.

ADDISON RAE

U donjem rublju na crvenom tepihu: Sada svi govore o izdanju poznate tiktokerice

Pogledaj galeriju

Frizerka je ispričala da joj je trebalo dva dana da u potpunosti posvijetli manekenkinu kosu iako tamniji korijeni daju prirodan dojam. Inače, ovo nije prvi put da je Kendall otišla na 'svjetliju stranu' jer je u prošlosti više puta bila plavuša, a pozitivnih komentara nije nedostajalo. 'Uspjela si', napisala je Kim Kardashian, a pohvalila ju je i njezina dobra prijateljica Hailey Bieber.

Godine 2019. donijela je tako odluku da postane platinasta za Burberryjevu reviju, pokazavši svoj novi imidž na modnoj pisti.

Njezine posljednje fotografije snimljene su u New Yorku, a nije je bilo na Tjednu mode u New Yorku od 6. rujna. Ipak, sudjelovala je nedavno u brojnim modnim projektima - bila je u jesenskoj kampanji Calvina Kleina, a u kolovozu je glumila u reklami za novi miris Sublime Tory Burch, noseći hrabri crveni bikini koji je njezine trbušne mišiće istaknuo u prvi plan.