JERRY I ELIZABETH

Komad za sve generacije: Slavna mama i kći dominirale u vječnom baloneru

20.09.2024 u 15:08

Jerry Hall i Elizabeth Jagger

Izvor: Profimedia / Autor: Mario Mitsis / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna mode u Londonu među prvima je otvorila modna kuća Burberry, sa zvjezdanim uzvanicima predvođenim legendarnim modelom i njezinom 40- godišnjom kćeri

Kakve je novitete dizajner Daniel Lee pripremio kao kreativni direktor kultnog britanskog brenda, iz prve ruke odlučile su provjeriti slavna Jerry Hall (67) i njezina 40-godišnja kći Elizabeth Jagger.

Ovaj tandem ukrao je pozornost u inspirativnim jesenskim outfitima sastavljenim od klasičnih komada po kojima je Burberry i stekao svjetsku prepoznatljivost.

Vječni baloner svakako je jedan od njih, a umjesto standarne bež verzije, ova slavna mama i kći stajlinzima su odlučile istaknuti neke druge.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Bivša manekenka i glumica tako je dominirala u šumski zelenom primjerku, koji je figuri prilagodila detaljem pojasa svezanog oko struka.

Njega je nadopunila crnim komadima s potpisom Burberry poput crnog modela trendovskih balerinki s efektnom kopčom.

Njezina 40- godišnja nasljednica, i bivšeg partnera Micka Jaggera, uskočila je u crni baloner ispod kojeg se nazirala kombinacija crnog topa i crno-bijele suknje kariranog uzorka.

Cjelokupan look zaokružila je crnom torbicom i na rame i visokim, Mary Jane cipelama u duhu spojivši grunge estetiku s preppy stilom odijevanja.