glamurozan stajling

Kraljica Letizia zadivila u predivnoj haljini i cipelama od kojih se ne odvaja

16.10.2024 u 16:57

  • +2

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: THORTON/PICTURE PRESS EUR / Sipa Press / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Španjolska kraljica u Barceloni je još jednom potvrdila zašto je nazivaju jednom od najbolje odjevenih aristokratkinja

Otkako se barem malo oporavila od ozljede stopala, zbog koje je neko vrijeme nosila samo ravnu obuću, španjolska kraljica Letizia u posljednje vrijeme sve češće blista u svojim omiljenim slingback cipelama.

Upravo je ona među najzaslužnijima za njihovu veliku popularnost tijekom proteklog proljeća i ljeta, kada smo ih redovito viđali u modnim kombinacijama slavnih ljepotica te stajlinzima urbane mode.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Lijepa kraljica sada je odjenula slingback cipele za svečanost dodjele književnih nagrada u Barceloni, na koju je stigla u pratnji supruga kralja Felipea VI.

Kraljica Letizia u slingback cipelama

Birala je klasičan crni model, špic vrha i niske pete od svega par centimetara, čime je udobnost bila zagarantirana. Ipak, prava zvijezda ovog stajlinga je njena veličanstvena haljina.

Duljine do gležnjeva, širokih naramenica i lepršave suknje, crne boje i zlatnih pruga - riječ je o jednoj od daleko najljepših i najglamuroznijih haljina koje Letizia posjeduje u svojoj ionako bogatoj modnoj kolekciji.

Ovaj glamurozan stajling upotpunila je mini crnom torbicom, srebrnom narukvicom i okruglim bisernim naušnicama.

  • +4
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: MPG / imago stock&people / DPPA / ddp USA / Profimedia

Kraljica Letizia bila je zvijezda dana i u nedjelju, s lookom predvođenim komadima u crvenoj boji, boji koja, osim što odiše toplinom, povezuje s moći i ljubavlju, dva elementa koja su vrlo prisutna u proslavi Dana državnosti. Za tu prigodu reciklirala je crvenu haljinu brenda Poète koju je kombinirala s odgovarajućim dodacima.