BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ

Lijepa hrvatska glumica otkrila čemu ne može odoljeti

09.02.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Prošla je godina dana otkako je hrvatska glumica postala ambasadorica popularnih švicarskih satova Movado. Lijepa Bojana Gregorić Vejzović i ove je godine za njih snimila novu kampanju i otkrila zbog čega je odabrala upravo njih

Slovi za jednu od najboljih hrvatskih kazališnih, filmskih i televizijskih glumica, a osim toga i njezina ljepota doprinosi tome da Bojanu Gregorić Vejzović mnogi brandovi rado angažiraju da im postane zaštitno lice. No, ona pomno bira s kime će i kada surađivati. Budući, kako je rekla, za sebe bira samo najbolje, ne čudi njezina nova kampanja snimljena za popularne švicarske satove Movado.

Zašto je odabrala upravo njih, Bojana je objasnila da je riječ o tome da ovi satovi izgledaju jednako posebno i lijepo u svim prilikama, a njezinim odjevnim kombinacijama daju završnu profinjenu notu. Budući da su satovi odavno prestali imati isključivo funkcionalnu ulogu, Movado je to među prvima shvatio pa od svojih satova radi prava mala umjetnička remek-djela, spoj minimalizma i suptilne elegancije.

Ženstveni modeli u luksuznoj zlatnoj i modernoj srebrnoj nijansi, namijenjeni su nježnijem spolu, a zbog svoje sofisticiranosti mogu konkurirati bilo koje nakitu. Movado je osnovan davne 1881. godine u Švicarskoj, a proslavili su se zahvaljujući svom Museum brojčaniku. Za to je zaslužan umjetnik Nathan George Horwitt koji je prije 70 godina dizajnirao jednostavni sat crne boje i čistih linija, čija se posebnost ogleda u brojčaniku koji nije imao kazaljke, već samo jednu zlatnu točku na poziciji 12, kao simbol sunca.