MODNI DVOBOJ ŠOGORICA

Meghan Markle stajlingom pokušala prikriti trbuščić, a Kate Middleton pokazala nikad uži struk

12.11.2018 u 17:32

Bionic
Reading

Kraljevska obitelj u nedjelju je prisustvovala misi u Westminsterskoj opatiji povodom stote obljetnice završetka Prvog svjetskog rata na kojoj su odali počast žrtvama. Kraljici Elizabethi II. pridružili su se sin Charles i vojvotkinja Camilla, ali i unuci, prinčevi William i Harry te vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle čiji su stajlinzi ponovno bili pod budnim okom javnosti

Sve što Kate Middleton i Meghan Markle odjenu rasproda se u rekordnom roku, a iako podaci statistike o potražnji za odjećom koju nose plemkinje još uvijek idu u prilog Kate, Meghan zauzima drugo mjesto i uskoro bi mogla prestići Kate po popularnosti. Napetost između šogorica koja će izgledati bolje sve je vidljivija, a otkako je Meghan stigla na kraljevski dvor Kate se sve više trudi izgledati besprijekorno.

Nakon što se u nedjelju kraljevska obitelj okupila ispred memorijalnog spomenika posvećenog žrtvama Prvog svjetskog rata povodom Dana sjećanja te su prinčevi Charles, William i Harry položile vijence, uvečer je uslijedila misa za žrtve, a Meghan i Kate su se, kako to kraljevska pravila nalažu, ponovno presvukle.

Kate se odlučila za zeleni kaput s potpisom s baršunastim detaljima na kragni i rukavima s potpisom brenda Catherine Walker & Co, a stajling je upotpunila crnim salonkama i 'clutch' torbicom, dok je umjesto šešira ovog puta nosila baršunastu traku za kosu s potpisom brenda Jane Taylor London.

  • +17
Kraljevska obitelj na misi za žrtve Prvog svjetskog rata u Westminsterskoj opatiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I dok Kate ponosno pokazuje svoj tanašni struk u kaputu po mjeri, Meghan je u fazi kada više ne može sakriti trudnički trbuščić. Lijepa trudnica, koja će u proljeće na svijet donijeti svoje prvo dijete, zablistala je u tamnoplavom kompletu sastavljenom od suknje i sakoa na kopčanje sa spuštenim ramenima, a iako iz Palače još uvijek nisu otkrili detalje Meghaninog stajlinga, komplet koji nosi izgledom neodoljivo podsjeća na Pradin komplet u nježnoružičastoj boji koji je nosila u lipnju ove godine.

Meghan je stajling upotpunila debljim remenom u struku, beretkom s potpisom Stephena Jonesa i salonkama u istoj nijansi s potpisom modne kuće Aquazzura.

  • +8
Kraljevska obitelj na obljetnici sjećanja na žrtve Prvog svjetskog rata Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia