tako chic

Meghan Markle zadala je modni nokaut: Ovoj haljini ni najveći kritičari ne mogu naći manu

17.09.2023 u 17:29

Bionic
Reading

Na zatvaranju Invictus igara Meghan Markle pokazala je još jedna modni pogodak. Midi haljina bez naramenica u plavozelenoj boji komad je koji će se još dugo pamtiti

Još otkako je objavljena vijest o zarukama s princem Harryjem, oči javnost su uperene u Meghan Markle i njezin stil. Na ovogodišnjim igrama Invictus zaredala je niz sjajnih stajlinga, a stajlingom rezerviranim za zadnju večer za vrijeme koje je održana ceremonija zatvaranja Meghan je i najveće kritičare uvjerila da, bez obzira na sve, ima stila te da se njezinoj besprijekornoj eleganciji teško može pronaći mana.

Tijekom trajanja Invictus igara, sportskog događaja koji se održava u Njemačkoj, a osmislio ga je njezin suprug, princ Harry, u čast ranjenih, povrijeđenih i bolesnih vojnika, Meghan je nizala odlične stajlige, a njezin izgled na zadnjoj večeri mnogi su opisali kao 'zapanjujuć'.

Riječ je o haljini brenda Cult Gaia, plavozelene boje (ili boje'mahovine' kako navodi sam brend) s cvjetnim vezom i izrezima duž suknje. Meghan je kosu skupila u nisku punđu, što se lijepo nadopunilo s damskim dekolteom bez naramenica. Također je nosila je iste salonke koje je nosila ranije tijekom dana uz bež hlače i sako dok je dodjeljivala nagrade sportašima. Riječ je o nude Aquazarra salonkama, vječnom modelu nosivog uz elegantne dnevne i glamurozne večernje stajlinge.

tako chic

Fantastičan niz Meghan Markle: Teško je odlučiti koji chic stajling joj bolje pristaje

Pogledaj galeriju