OBOŽAVA UZORKE

Modna izdanja Donne Vekić: Olimpijsko srebro slavi u efektnim komadima

07.08.2024 u 17:43

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica i osvajačica srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu posljednjih dana privlači pozornost i svojim modnim odabirima

U nedjelju navečer Donna Vekić vratila se u Hrvatsku sa srebrnom medaljom oko vrata osvojenom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) tada joj je priredio svečani doček na kojemu je srebrnu medalju istaknula dizajnerskim primjerkom teniske haljine.

Kao što njezin efektan uzorak sugerira, riječ je o haljini s potpisom francuskog Diora, čija se slična verzija u web trgovini brenda nalazi u prodaji po cijeni od oko tri tisuće eura.

Od Diorove haljine do kompleta s potpisom popularnog streetwear brenda

Da obožava efektne komade s dizajnerskim potpisom, 28- godišnja Osječanka dokazala je i nekoliko dana kasnije.

S kopna se ubrzo preselila na more, slaveći srebrno odličje na plovidbi Jadranom, što je otkrila svojom posljednjom objavom na Instagramu.

'Ne puštam te neko vrijeme', napisala je tenisačica u opisu fotografije na kojoj na brodu s hrvatskom zastavom pozira i ljubi osvojeno srebro, ujedno i prvu olimpijsku medalju u povijesti hrvatskog ženskog tenisa.

Kao na dočeku u Zagrebu, i na odmoru je osvojenu medalju istaknula statement komadom - efektnom košuljom s potpisom poznatog streetwear brenda Kith.

Poput Diorove haljine i ova košulja, koja stiže s odgovarajućim hlačama, prvenstveno se ističe uzorkom u znaku tropskog voća.

'Pazi da ti ne padne u more' ili 'Zamisli da padne u more', samo su neki od mnogobrojnih komentara pratitelja upućenih našoj uspješnoj tenisačici koja se nakon kratkom odmora na obali ubrzo zaputila u Monte Carlo gdje intenzivno trenira za nove turnire, što je otkrila na Instagram Storyju.

  • +5
Donna Vekić Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia