SASSA DE OSMA

Najstajliš plemkinja ponovno nas je očarala predivnom ljetnom haljinom

03.07.2024 u 15:04

Bionic
Reading

Sassa de Osma, peruanska odvjetnica koja je udajom za princa Christiana od Hannovera stekla plemićku titulu, s razlogom slovi za veliku modnu ikonu, što je potvrdila još jednim briljantnim izdanjem

Alessandra de Osma, odnosno Sassa kako joj je nadimak, ima stila na pretek, a njezine modne kombinacije koje otkriva na svom Instagram profilu neiscrpan su izvor inspiracije.

Njezine modne kombinacije uvijek su na visini zadatka, a svoj je nenadmašan osjećaj za modu pokazala još jednim stajlingom.

Po struci odvjetnica, oduvijek je bila fascinirana modom, a njezin je stil profinjen, no ujedno mladenački, jednostavan i vrlo prepoznatljiv. Lijepa brineta slaba je na ženstvene haljine koje nosi u mnogim prigodama, a jako laskaju njezinom stasu.

Sad je na svom Instagram profilu oduševila još jednim upečatljivim outfitom za koji je dobila samo komplimente.

Šarmantna boho haljina plavo-bijelog uzorka bez problema se može nositi i na vjenčanju uz sandale na visoku petu, ali i kao haljina za posao uz npr. ravne sandale. Iako su razigrane haljine donedavno bile rezervirane samo za ljetne prigode, posljednjih godina fashionistice nose u gotovo svakom godišnjem dobu, uz dobro pogođene modne detalje.

ISPLATIVI MODELI

Počelo je ljetno sniženje u Zari, a ovo su najbolje haljine do 20 eura

Pogledaj galeriju

De Osma je ponovno i za ovaj look zaradila samo komplimente.

Riječ je o divnoj kreaciji s potpisom brenda Philipp sa zanimljivim printom u bijelim tonovima na svijetloplavoj pozadini, sa šarmatnim puf rukavima i izrezom na leđima. Sassa je ovu chic haljinu iskombinirala s trendi Mary Jane balerinkama crvenkaste boje koje daju neformalan efekt pa se ova haljina može nositi i za neke dnevne prigode. Uz sandale na visoku petu bila bi pak savršena za neki izlazak ili odlazak na vjenčanje. 

Ovaj cool look omiljena plemkinja spojila je s crvenom torbicom i sunčanim naočalama, dok je svoju tamnu kosu skupila u ležernu punđu.