BAŠ IH VOLI

Ne mari za kritike: Sofia Vergara ponosno nosi očajne štikle

18.07.2019 u 12:43

Bionic
Reading

Gdje god da se pojavi lijepa glumica Sofia Vergara, zvijezda hit serije 'Moderna obitelj', jedno je sigurno, ostali padaju u drugi plan

Zanosna Kolumbijka pomno dotjerana se uputila na The Late Show Stephena Colberta u New Yorku, a za dugokosom ljepoticom koja se proslavila ulogom Glorije u 'Modernoj obitelji' okrenule su se mnoge glave.

Atraktivna glumica koja je 10. srpnja proslavila 47. rođendan plijenila je poglede u svojoj omiljenoj ljetnoj kombinaciji: ženstvenoj haljini i omražanim platforma-štiklama od kojih ona ne odustaje usprkos kritikama modnih znalaca.

Premda su nepoželjne među zaljubljenicama u modu već neko vrijeme, Sofia ih nije pospremila na dno svog cipelara.

  • +12
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljina asimetričnoj kroja sitnog cvjetnog uzorka lijepoj je glumici stajala kao salivena, a ženstveni je look zaokružila kosom stiliziranom u valove, velikom bijelom torbom i svojim zaštitnim znakom - crvenim ružem.

  • +10
Sofia Vergara i Joe Manganiello Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Sofia nije skidala osmijeh s lica, a sudeći po svemu, nedavni joj je odmor u Europi koji je provela sa suprugom, markantnim glumcem Joeom Manganiellom itekako godio.

Bujna ljepotica je redovito na društevnim mrežama objavljivala fotografije s ljetovanja u Italiji za koje je dobila bezbroj komplimenata svojih brojnih obožavatelja.

Inače, kako je ranije najavljeno, serija 'Moderna obitelj' u kojoj Sofia glumi Gloriju nakon 10 godina prestat će se snimati, a 11. sezona bit će emitirana u televizijskoj sezoni 2019./2020.