Nakon tri trudnoće nekadašnja voditeljica, a danas PR agentica ima cilj skinuti nakupljeni višak kilograma, a osim što se ponovo posvetila redovnim treninzima, drastično je promijenila i način prehrane bez koje se teško može doći do željenih rezultata
Jedan od svojih recepata koje primjenjuje ovih dana je podijelila s pratiteljima na društvenoj mreži. Na meniju Nevene Rendeli Vejzović su i palačinke i to u neobičnoj 'zelenoj' varijanti.
Smjesa za palačinke:
- sirutka
- izblendani koromač
- dva jaja
- sol
- brašno.
Način pripreme:
Palačinke se peku na maslacu, pune se svježim sirom, šparogama i doda se malo soli. Zarolaju se i prije pečenja zaliju jogurtom i još jednim jajem. Peku se na 200 stupnjeva 20 minuta.
Zelene palačinke Nevene Rendeli Vejzović mogu se puniti različitim nadjevima, što znači da se dobije odlična baza za raznorazne kombinacije – varijacije na temu su gotovo beskonačne.