izgleda sjajno

Nicole Kidman uživa u Veneciji: Holivudski glamur zamijenila sportskom elegancijom

31.08.2024 u 20:11

  • +4

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Popularna glumica uživa u filmskom festivalu u Veneciji, a tamo je kako bi promovirala svoj najnoviji film 'Babygirl'. Nicole Kidman već je predstavila nekoliko elegantnih outfita, a za dnevni look odabrala je nešto jednostavniju kombinaciju

Američko-australska zvijezda uživala je u Veneciji i prekrasnim vedutama gradića poznatog po romantičnim kanalima i gondolama... Ipak, svemu što je lijepo dođe kraj pa je tako i Nicole Kidman napustila Veneciju!

Za odlazak na aerodrom glumica je pokazala da dobro zna kako postići eleganciju svakodnevnim odjevnim kombinacijama, a ovaj je subotnji look sastavljen od komada koje baš svi imaju u ormarima.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Nicole Kidman bira sportsku eleganciju

Popularna je glumica odjenula traperice i jednostavnu bijelu majicu kakvu većina nas ima u ormaru. Outfit je zaokružila kariranim sakoom, a uz to, nosila je i bijele tenisice, ali i komad koji ipak imaju tek rijetki!

Riječ je o crnoj chic torbi s potpisom francusko-španjolske kuće Balenciaga za koju je bilo potrebno izdvojiti čak 4 000 funti.

Odjevena u ovaj jednostavan outfit, glumica je mahala pozdravljajući se s obožavateljima koji su joj poželjeli sretan put iz Venecije.

U petak je blistala na premijeri filma 'Babygirl'

Holivudska legenda u petak je navečer blistala na premijeri svog najnovijeg filma, a za posebnu je prigodu odabrala haljinu Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli.

Haljina koja spaja baršun, resice, šljokice i organzu u najelegantniji look za crveni tepih nije za svakoga, a glumica je njom potvrdila da je najveća zvijezda večeri.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Daniele Cifalŕ / MEGA / The Mega Agency / IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia