top izbor

Njihovu kupnju sigurno nećete požaliti: Ove lanene haljine savršene su za ljetne vrućine

29.06.2024 u 07:32

Bionic
Reading

Ljeti je posebno na cijeni lagana i prozračna odjeća. No, to ne znači da moramo odustati od svakodnevne elegancije i chic komada. Sasvim naprotiv

Odijevanje ljeti može biti popriličan izazov, a komadi koji istovremeno pružaju udobnost i besprijekorno dotjera izgled u ormaru su posebno na cijeni. Najčešći izbori padaju na haljine koje svojom lepršavošću osiguravaju sve to. No, u potrazi za savršenom haljinom valja obratiti posebnu pozornost na materijal koji je, kada temperature porastu, postaje ključan element u borbi protiv vrućine i osiguravanju dobrog izgleda.

Prozračne, lagane tkanine neophodne su za preživljavanje vrućih ljetnih dana, a lanene haljine predstavljaju savršen izbor i nezamjenjiv dodatak u ormaru. Bilo da ovog ljeta planirate kakav city break, bijeg na tropsku plažu ili jednostavno tražite elegantnu haljinu za posao, a ujedno i komad za preživljavanje ljeta na asfaltu ljetne lanene haljine pun su pogodak.

  • +17
Lanene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kada je riječ o modelima za ured, uvijek su dobar izbor haljine košulje, savršeno elegantne i udobne pružajući krojenu siluetu, ali od meke, prozračne tkanine. Bilo da se odlučite za minimalistčki model ili onaj upadljiviji s prugicama, nećete požaliti. No, lanena haljina je haljina za baš svaku ljetnu prigodu.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Od casual maksi haljina do elegantnih midi krojeva, lanene haljine nude razne krojeve i boje idealne za plažu, grad ili opuštene vrtne zabave. U kombinaciji s ljetnim dodacima kao što su sandale i slamnati šeširi, i naravno nezaobilazne torbe od rafije i ratanu, one su must-have sezone i jamče dobar izgled bez puno napora.

  • +5
Zarine haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo