ALEXANDRA I BRIE

Noćna mora svakog stilista: Slavne glumice pojavile se u istim haljinama

21.06.2024 u 10:40

  • +6

Alexandra Daddario i Brie Larson

Izvor: Profimedia / Autor: MANGIAROTTI MANUELE/IPA/ABACA / ABACA PRESS / MAURIZIO D'AVANZO / IPA-AGENCY.N / PA IMAGES / STARTEAM/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poput oskarovke Emme Stone na njujorškoj premijeri filma 'Kinds of Kindness', vječnom uzorku točkica koji ove sezone ponovno slovi za trend, nisu odoljele ni njezine glumačke kolegice

Noćna mora svake poznate dame, kao i njezinog stilista, jest da se na istom mjestu i u isto vrijeme pojavi s još jednom uzvanicom koja nosi istu kreaciju. Upravo to ovog tjedna u Italiji dogodilo se glumačkim kolegicama Brie Larson i Alexandri Daddario.

Marvelova superjunakinja i zvijezda serije 'Bijeli lotos' jedne su od glavnih gošći sedmog izdanja festivala Filming Italy Sardegna, a na jednom od mnogobrojnih događanja u sklopu festivala pojavile su se u istom točkastom izdanju.

Poput oskarovke Emme Stone, vječni uzorak istaknule su haljinom od slojeva prozirnog tila. Njihov odabir pao je na model s potpisom brenda Dôen, koji je još uvijek moguće nabaviti u web trgovini brenda, po cijeni od 598 eura.

Osim uzorka točkica, koji ove sezone ponovno intrigira modni svijet, vibra 50-ih dočarana je i dizajnom dekoltea, kao i detaljem tankih naramenica.

I dok je 34- godišnja Larson ovaj točkasti model haljine stilizirala crnim štiklama s remenčićima i crvenim clutchem, četiri godine starija Daddario igrala je na kartu ležernosti, sa parom bijelih tenisica klasičnog dizajna i dodatkom slamnate torbice.

Unatoč potencijalnoj neugodnosti, ovaj holivudski dvojac nije bježao jedan od drugog, pozirajući fotografima na događanju sa ostalim uzvanicima.