charlotte casiraghi

Od ovih cipela ne odvaja se niti unuka Grace Kelly, a jasno je i zašto

07.10.2024 u 09:25

Bionic
Reading

Cipele sa ženstvenim remenčićem preko rista osvojile su srca modnih zaljubljenica, pa tako i monegašku princezu Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi u posljednje je vrijeme punila medijske stupce uslijed razvoda od Dimitrija Rassama nakon petogodišnjeg braka, ali nakon njenog pojavljivanja na Tjednu mode u Parizu, svi ponovno govore samo o njenom modnom ukusu.

Nitko nije niti sumnjao da će se unuka Grace Kelly pojaviti na njoj omiljenoj reviji Chanela. Ondje se pojavila kao ambasadorica brenda i zvjezdana gošća, intrigirajući u efektnom kompletu po uzoru na pidžamu.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Chanelove salonke u stilu Mary Jane

No, kada se nekoliko sati kasnije pojavila na otvaranju baletne sezone u Operi Garnier, sve je očarala svojim večernjim izdanjem, ali i činjenicom da je i za tu prigodu birala predivne salonke u stilu Mary Jane.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Thierry Le Fouille / Sipa Press / Profimedia

Očigledno je riječ o cipelama od kojih se 38-godišnja Casiraghi nikako ne želi odvajati, a jasno je i zašto. Naime, upravo je Mary Jane stil, s remenčićem preko rista i oblim završetkom, apsolutni hit ove sezone.

Kada se tome pridoda elegantna skulpturirana peta i detalj prepoznatljive kapice na prstima koja je simbol Chanelovih cipela, nema traga sumnji da je riječ o jednom od trenutno najpoželjnijih modela na modnoj sceni.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako vam se ovakve cipele dopadaju, dobra vijest je da ih lako možete naći i u cjenovno pristupačnijim trgovinama uslijed velike popularnosti koju trenutno uživaju ovakvi modeli.