boho stil

Ostavljaju bez daha: Ovakve haljine bit će veliki hit, a u Zaru su stigli novi modeli

23.08.2024 u 06:38

Bionic
Reading

Pastelna ružičasta nijansa dominirat će stajlinzima ove jeseni, baš kao i boho chic stil. Zara je dva trenda spojila u jedno te nam donosi haljine neodoljive retro estetike

Svi modni stručnjaci slažu se da će u jesenskoj sezoni dominirati boho stil pa nimalo ne čudi što su se u najnovijoj ponudi Zare našle čak tri prekrasne haljine ove šarmantne retro estetike.

S prizvukom sedamdesetih, vraćaju se elegantne i odvažne boho chic haljine, spremne ponovno zavladati ulicama i svečanostima, na kojima postaju glavni adut modnih zaljubljenica.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Karakteriziraju ih volani, opuštena sileuta i asimetričan kroj, nježne pastelne nijanse i zavodljivi dodaci čipke, a upravo na to oslonila se i mnogima omiljena španjolska high street trgovina.

Haljina s pelerinom

Prljavo ružičasta haljina s pelerinom kao da pripada nekom drugom dobu i damama u francuskim salonima 18. stoljeća. No, s obzirom na to da se upravo ova boja trenutno nalazi na listi najpoželjnijih, baš kao i boho stil, riječ je o komadu s kojim ne možete pogriješiti.

Dozu moderne reinterpretacije pružaju i zavodljiva gola leđa, koja ovaj komad po cijeni od 69,99 eura čine idealnim odabirom za glamurozne svečanosti.

Zlatna haljina od žakara

Ljubiteljice haljina u kojima je nemoguće proći nezamijećeno oduševit će zlatna Zarina haljina od žakara. Fluidan izrez, otvorena leđa i satirana tkanina s cvjetnim uzorkom plijenit će poglede gdje god došli, a vama pružiti osjećaj ljepote, samopouzdanja i potpunog modnog uspjeha.

Dostupna je za 49,95 eura i savršeno izgleda u spoju s crnim salonkama i kožnim clutchem.

Ružičasta haljina s čipkastim detaljima

Dodaci čipke uvijek su dobrodošli, posebno na komadima pastelnih nijansi koje čine još ženstvenijima. Zarina svijetlo ružičasta haljina s čipkastim prugama i laskavim povezom oko struka jedan je od najromantičnijih komada boho stila koji možete kupiti. Prekrasno će pristajati metalik modnim dodacima, a nakit je uz nju praktično suvišan.