jednostavni, fleksibilni i multifunkcionalni

Otkrili smo Rovus uređaje: čišćenje nikada nije bilo zabavnije i lakše!

19.08.2024 u 09:58

Bionic
Reading

Scrollajući po društvenim mrežama u zadnje vrijeme došli smo do nevjerojatnog zaključka – odjednom kao da svi čiste. Ne samo zato što moraju nego zato što u čišćenju doma uživaju! Sve su popularniji Cleantokovi, a osobe koje stvaraju takav sadržaj istinske su zvijezde mreža. Kako im to uspijeva? Pronašli su uređaje koji su jednostavni, fleksibilni i multifunkcionalni. Uređaji brenda Rovus ističu se upravo takvom filozofijom.

Mislite li da je moguće zavoljeti čišćenje? Uživati u pospremanju stana, brisanju prašine, čišćenju tepiha, teško dostupnih mjesta iza i ispod namještaja, uživati u pranju prozora? Ovo više nije bajka, uz prave uređaje čišćenje će postati ne samo brzo i efikasno, nego čak i lako i zabavno. Uređaji brenda Rovus ističu se upravo svim navedenim odlikama. Nano Canister Vac, Vacuum Cleaner, Easy Sweeper, Carpet Cleaner i Steam Mop, uređaji brenda Rovus mogu s lakoćom zamijeniti sve vaše dosadašnje električne uređaje za čišćenje i pranje podova! Također, uređaji Multi Cleaner, Spray Mop & Sweeper i Spin Mop mijenjaju dosadašnje poimanje mopa i metle, pretvarajući čišćenje u lak posao.

Prije svega, veličina uređaja je nešto na što kupci vole obratiti pažnju kada kupuju novu opremu. Mjesta u spremištu je malo, ormari su vam zakrčeni, a ne želite da mop, parni čistač i usisavač stoje u kutu prostorije u kojoj provodite mnogo vremena, na primjer, u dnevnom boravku ili radnoj sobi. Zahvaljujući sklopivim drškama i kompaktnom dizajnu, Rovus asortiman za čišćenje neće zauzimati previše prostora.

Kupnjom uređaja za čišćenje Rovus osvijestit ćete pojam multifunkcionalnosti. Na primjer, Multi Cleaner zapravo je jedan uređaj s 4 mogućnosti – ima nastavke s metlom i lopaticom, mop krpu i pretinac za tekućinu pa odlučujete želite li suho ili mokro pranje kao i nastavak za čišćenje prozora s dvije strane, sa strugačem na jednoj i krpi na drugoj strani.

Vrijedan proizvod kućanstvu uz Multi Cleaner svakako je Spin Mop, koji se odlikuje okretnom glavom za čišćenje svih teško dostupnih mjesta ispod namještaja, kao i odvojenim odjeljcima za čistu i prljavu vodu. Ako tražite hibrid između metle i mopa, Rovus Spray Mop & Sweeper je vaš prvi izbor. Što se tiče električnih mopova, vrijedi istaknuti kako je Rovus Steam mop idealna alternativa dubinskom čišćenju jer bez upotrebe kemikalija eliminira štetne mikroorganizme s površina, alergene i prašinu, a korisnicima omogućuje čišće podove i potencijalno smanjuje rizik od bolesti i alergija uzrokovanih mikroorganizmima.

Multifunkcionalni usisavač Rovus Vacuum Cleaner osim klasične podne četke ima 2u1 četku za mlaznicu i 2u1 četku za krevet. Nano Canister Vac ističe se tehnologijom filtera pa osim klasičnog usisavanja, uređaj uz pomoć filterskog sustava dezinficira, čisti zrak i uklanja 99,95 % alergena i čestica iz okoline. Također, ima više nastavaka za učinkovitije čišćenje različitih površina i prostorija u kući.

Čišćenje podova i teško dostupnih mjesta ispod namještaja nikad nije bilo jednostavnije uz Easy Sweeper, električni čistač s valjkom za dubinsko čišćenje, dodatnim valjkom za prašinu i sklopivom drškom te led svijetlom za bolju vidljivost na mračnijim površinama, dok će tepisi biti savršeno uredni zahvaljujući Carpet Cleaneru koji radi uz pomoć vode ili sredstva za dubinsko čišćenje.

Ukratko, mogućnosti Rovus uređaja za čišćenje raznih površina su brojne, a dodatna prednost je ergonomski dizajn. Aluminijske drške i udobne ručke omogućuje jednostavno rukovanje i čišćenje, bez boli u zglobu, savijanja kralježnice ili vrata. Uz ergonomski dizajn ističe se i prihvatljiva cijena. Možete ih potražiti u poslovnicama Konzuma i Pevexa, a dodatne informacije o opremi i novostima brenda Rovus saznati na Facebook i Instagram profilima Rovus Hrvatska.