rashladni uređaji

Toplinski valovi ponovno u kolovozu: Rovus Arctic Air za osvježenje bez lošeg utjecaja klima uređaja

18.07.2024 u 11:49

Bionic
Reading

Na vrhuncu sadašnjeg toplinskog vala dočekali su vas uznemirujuće visoki računi za struju, upala grla i sinusa,. Razlog vas vjerojatno neće iznenaditi – klima uređaj. Direktno izlaganje klima uređajima može vam donijeti niz zdravstvenih problema, a povećana potrošnja električne energije dovodi u pitanje vaš mjesečni budžet za režije koji se drastično povećao. S obzirom da prognostičari ponovno najavljuju toplinske valove za kolovoz, što kažete na alternativu klimama? Optimalno rješenje za zdravlje i budžet su – rashladni uređaji

Bliže se vrijeme vašeg godišnjeg odmora i zadnje što bi vam trebalo je narušeno zdravlje i visoki računi za režije. Zbog udarnih temperatura dodatno ste snizili stupnjeve pri radu klime, a računi ljeti su nikad viši. Dobili ste glavobolju? U prenesenom značenju nakon što ste vidjeli stanje brojila i račun za struju, a u doslovnom smislu, od neprestanog udara klime bole vas sinusi, dišni putevi, oči vam se suše, a razne upale vrata, ramena i leđa ne prestaju.

Rješenje za uštedu novca i zdravlja postoji – Rovus Arctic Air rashladni uređaji koji se ističu funkcionalnošću, mobilnošću, niskom potrošnjom električne energije, načinom rada, strujanjem zraka i naravno – super povoljnom cijenom. Rovus Arctic Air linija uređaja sastoji se od proizvoda Rovus Arctic Air Outdoor za putovanja i kampiranja, Rovus Arctic Air Pure Chill 2.0 za unutrašnje i vanjske prostore, te Rovus Arctic Air Pocket Chill, koji stane u svaki džep.

Kako uređaji Arctic Air utječu na vaše zdravlje i koja je ključna razlika između uređaja za hlađenje i klima uređaja? Klima uređaji tijekom procesa rada vrte isti zrak u prostoriji i dodatno ga isušuju, što je veliko opterećenje za sobe koje imaju izražene probleme s dišnim putevima i alergijama. S druge strane, rashladni uređaji Air Arctic imaju spremnik za vodu ili led, koji se radom uređaja pretvaraju u hladni svježi zrak i tvore ledenu maglicu. Na taj način novi i osvježeni zrak blagotvorno djeluje na osobe sklone prehladi, kašlju i kihanju.

Zbog svog oblika i dizajna, uređaji iz serije Air Arctic idealni su za rad od doma, posebno ako provodite i do 8 sati sjedeći. Umjesto da se premještate od stola zbog direktnog udara hlađenja klima uređaja, premjestite Arctic Air uređaj za hlađenje gdje vam odgovara i gdje ne osjećate jaki udar zraka iz jedne točke. Tako ćete zaštititi vrat, kralježnicu, donji dio leđa, nos, sinuse, grlo i oči i uvijek udisati svježi i čist zrak.

Svi uređaji iz serije Arctic Air također su pogodni za mobilnost i putovanja. Čak i uređaji većih dimenzija Rovus Arctic Air Outdoor i Arctic Air Pure Chill 2.0, koji stanu u svaki prtljažnik. Osim što će vas osvježiti u domu, uredu i ostalim zatvorenim prostorima, možete ih ponijeti na put i postaviti na otvoreno, na ljetnoj terasi, pored bazena ili roštilja.

Ako ste ipak kojim slučajem krenuli na more bez Air Arctic uređaja, ne brinite. Dostupni su kako u unutrašnjosti zemlje, tako i na obali, u trgovinama Konzuma i Pevexa, dok je Rovus Arctic Air Pocket Chill dostupan i na kioscima Tiska. Za više informacija o rashladnim uređajima, kolekciji Air Arctic, ali i ostalim proizvodima branda Rovus, zapratite Facebook i Instagram stranice Rovus Hrvatska.