nova kolekcija

Ovih pet komada iz Zare nosit ćete cijelu jesen: Dostupni su od 20 eura

23.08.2024 u 15:46

Bionic
Reading

Predivna suknja u trendi bordo boji za 29,99 eura i neodoljiva mala crna haljina za 35,95 eura samo su dio komada nove Zarine kolekcije na koje vrijedi obratiti pažnju

Svakog četvrtka u Zaru stižu novi proizvodi, a ovaj tjedan police je obogatilo pet elegantnih komada koji se nose cijelu jesen - iznova i iznova.

Od usklađenog seta majice i suknje u trendi bordo boji, preko vječnog klasika male crne haljine do sakoa koji ćete bez imalo sumnje nositi iz godine u godinu - s ovim komadima ne možete pogriješiti.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Bordo set

Sve do listopada traje sezona vjenčanja i raznih svečanosti za koje je dobro pri ruci imati elegantnu modnu kombinaciju, posebno ako je možete nositi i u svakodnevnim stajlinzima.

Zarin bordo komplet sve je što vam treba. Dolazi u nijansi koja će biti ogroman hit na modnoj sceni u novoj sezoni, a pri tome je i dobrodošla alternativa klasičnim haljinama.

Sastoji se od balon suknje (29,99 eura) i drapiranog topa (19,95) koje možete kombinirati na tisuću načina.

Mala crna haljina

Duljine iznad koljena, Zarina pletena haljina uvrštava se u kategoriju 'male crne haljine' - što znači da ćete njenom kupovinom investirati u jedan od vječno najomiljenijih komada modnog svijeta.

Minimalistička i elegantna, s povezom koji stvara ženstvenu siluetu te malenim džepićima sa zlatnim gumbićima na prednjoj strani, beskrajno je šarmantna, čemu pridonosi i plisirani završetak suknje.

Ovaj model laska svakome i savršen je odabir za ured ili poslovni ručak, a košta pristupačnih 35,95 eura.

Pleteni prsluk

Prsluci su se još tijekom proljeća prometnuli u mikro trend koji prate dobro upućene modne zaljubljenice, a Zara je otišla korak dalje te u novu kolekciju uvrstila predimenzionirani pleteni model (25,99 eura), svijetlo plave bije i masivnih zlatnih gumbića.

Krojene bermude

Kao komad na koji mnogi gledaju s negodovanjem, pa čak i prijezirom, crne bermude iz Zare (25,99 eura) teško da će se svidjeti baš svima, ali dame koje vole ovaj stil teško će im odoljeti.

Krojena silueta čini ih odličnom opcijom za poslovni stajling u toplijim danima, pri čemu će posebno dobro izgledati usklađen s klasičnom bijelom košuljom ili puloverom te balerinkama ili nezaobilaznim mokasinkama.

Predimenzionirani satenski blejzer

Opčinjenost dizajnera oversized krojem ne jenjava pa je tako i Zara u ponudu uvrstila još jedan sako casual predimenzionirane estetike.

Radi se o satenskom blejzeru elegantne krem nijanse, koji se lako usklađuje sa svima što ima u ormaru i nosi u bezbrojnim prigodama.