odličan trik

Počela su velika sniženja u Zari: Uz ovaj genijalan trik izbjeći ćete čekanje pred garderobom

01.07.2024 u 12:53

Bionic
Reading

Jedna od kreatorica sadržaja na TikTok pokazala je genijalan trik kako izbjeći redove pred garderobama u trgovinama Zare

Dugo očekivana ljetna sniženja u Zari napokon su počela. Nakon što su se popusti pojavili u online trgovini i na aplikaciji, španjolski brend snizio je cijene i u trgovinama, što znači samo jedno - ogromne gužve.

Već je ulazak u dućan izazov sam po sebi te se vrijedi pripremiti na čekanja na užarenom asfaltu. No, pravo strpljenje bit će vam potrebno po ulasku, jer se u trgovini stvaraju veliki redovi pred blagajnama i garderobama.

Srećom, oni najlukaviji odlučili su podijeliti genijalan trik kako izaći na kraj s ovim problemom. Naime, tiktokerica Jess Bell pokazala je na popularnoj društvenoj mreži što učiniti da izbjegnete redove.

Zara torba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bell tvrdi da je potrebno imati Zarinu aplikaciju na mobitelu, odabrati trgovinu u kojoj ćete isprobavati robu te rezervirati kabinu. Sve što je tada potrebno jest djelatnicama pokazati svoju rezervaciju i one će vas propustiti ispred drugih kupaca.

Mnogi su u komentarima istaknuli zabrinutost da bi ovim potezom mogli navući bijes drugih koji sa sve manjom dozom strpljenja čekaju u dugačkim redovima, ali zaključak je načelno isti - ovo štedi i vrijeme i živce!

Evo kako, korak po korak, isprobati ovaj odličan trik za bržu kupovinu u Zari:

  • preuzmite Zarinu aplikaciju, ako je već nemate
  • omogućite aplikaciji pristup lokaciji dok ste u trgovini
  • otvorite tražilicu trgovina i odaberite onu u kojoj se nalazite
  • u dijelu Iskustva u trgovini možete vidjeti usluge koje su dostupne, uključujući opciju rezervacije kabine
  • kliknite na tu opciju i odaberite kat na kojem želite rezervirati kabinu nakon toga ćete dobiti obavijest da je kabina spremna i da vas čeka sljedećih pet minuta pri ulasku u kabinu
  • pokažite djelatnicima QR kod
Haljina iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo

Iako ova opcija nije novost te postoji i u drugim trgovinama, upravo ovakve rasprodaje pokazuju da je tek manji postotak kupaca upućen u njene benefite, kojima se u trgovini postiže znatno veći red, a kupovina je nemjerljivo ugodnija i opuštenija.

transformiraju stajlinge

Laskave i glamurozne: Ove zavodljive sandale u Zari ćete pronaći za manje od 30 eura

Pogledaj galeriju