SESTRE OLSEN RASTURAJU

Jedan od najpoželjnijih brendova današnjice dobio nove ulagače: The Row privukao vlasnike Chanela i L'Oreala

12.09.2024 u 22:42

Bionic
Reading

Mary-Kate i Ashley Olsen pokazale su da dobro razumiju modu, ali i biznis! Njihov brend 'The Row' privukao je pozornost najuspješnijih biznismena, a šuška se da su blizanke ostvarile značajna ulaganja

Blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen upoznali smo kao djevojčice u seriji 'Puna kuća' i junakinje brojnih teen filmova, ali putem su završile u modnoj industriji. Luksuzni modni brend 'The Row' pokrenule su 2006. godine, a gotovo dvadeset godina kroje priču tihog luksuza čiji potencijal su sada prepoznali i uglednici iz 'visokog društva'.

Sestre Olsen izradile su brend koji odiše minimalizmom, a komadi koje kreiraju nerijetko postanu pravi hit.

Potencijal brenda prepoznala su i braća Wertheimer, uspješni biznismeni koji upravljaju poslovanjem Chanela. Osim uspješne braće, tu je i Francoise Bettencourt, koja je unuka osnivača L'Oreala.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Kako prenose strani mediji, braća Wertheimer i Bettencourt navodno su kupili udjele u luksuznoj modnoj marki na čijem su čelu Olsenice. Vrijednost ulaganja dvaju obiteljskih ureda ostaje nejasna. Međutim, očekuje se da će se drugi investitori pridružiti krugu financiranja, koji bi trebao procijeniti The Row na milijardu dolara.

Bettencourt, koja je trenutno druga najbogatija žena na svijetu nakon Walmartove nasljednice Alice Walton, trenutno ima bogatstvo vrijedno 85,9 milijardi dolara, a Alain i Gerard Wertheimer posjeduju imovinu u vrijednosti od 43,3 milijarde dolara svaki, što ih čini zajedno 29. najbogatijim pojedincima na svijetu.

The Row sada ima četiri fizičke trgovine diljem svijeta, uključujući London, New York, Los Angeles i gradić Amagansett u Hamptonsu, gdje su slavne osobe poput Paula McCartneryja, Loua Reeda i Gwyneth Paltrow posjedovale domove.

vrijedne ulaganja

Ove torbe bit će glavni hit jeseni: Savršen su spoj stila i funkcionalnosti

Pogledaj galeriju