OMILJENI ODABIR

Praktične i odišu luksuzom: Jakne i kapute s ovim detaljem ponovno ćemo viđati posvuda

20.10.2024 u 08:00

  • +5

Jakne i kaputi sa šal ovratnikom

Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Sergii Khandusenko / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Svaka hladna sezona sa sobom donosi neke nove trendove kada je riječ o jaknama i kaputima, no proteklih godina jednim od najpoželjnijih na street style sceni pokazali su 2 u 1 modeli kakve nećemo zaobići ni ove

Modeli jakni i kaputa sa integriranim šalom jamče udobnost i pravu dozu šika.

U kremastim ili zemljanim tonovima, ovi 2 u 1 modeli odišu luksuzom, elegancijom, ali i pomalo avangardnim izgledom zahvaljujući specifičnom dizajnu ovratnika.

Osim toga, svojim dizajnom savršeno se uklapaju u još uvijek iznimno popularnu estetiku tihog luksuza koja počiva na modnom minimalizmu 90-ih.

Ovratnik u formi šala na ovakvim modelima dopušta igru volumenom pa i najjednostavnije odjevne kombinacije čini posebnim.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Unazad nekoliko sezona najpopularnijim komadom sa šal ovratnikom pokazao se model kakvog nudi popularni skandinavski brend Totême.

Omiljeni model street style zvijezda

Sa porubom u kontrastnoj boji, postao je omiljenim odabirom street style zvijezdi i jednim od najprodavanijih modela u ponudi brenda Totême.

Poput prepoznatljive proštepane jakne s potpisom brenda The Frankie Shop, kaput sa integriranim šalom brenda Totême iznova se vraća u ponudu, što je slučaj i ove sezone.

Trendovski potencijal jakni i kaputa sa šal ovratnikom prepoznali su i popularni high street brendovi nudeći ništa manje zanimljive verzije, za svačiji ukus i stil.