TJEDNI HOROSKOP

Rakovima se smiješi uspjeh na poslu, a zaljubljene Vage bit će sretne u vezama

02.09.2024 u 06:10

Bionic
Reading

Ovnovi samci imat će više uspjeha budu li manje direktni tijekom udvaranja. Bikovi će voditi aktivan društveni život i lako sklapati poznanstva. Blizanci koji su u vezi ili braku iskrenije će razgovarati s partnerom, zajednički rješavati probleme i donositi odluke. Neke Rakove očekuje promaknuće ili povišica. Lavovima će trebati više odmora i sna nego inače, a trenuci mira i samoće postat će im dragocjeni. Zaljubljene Vage bit će sretne u vezi

Partneri Ovnova često će im se suprotstavljati, a tijekom vikenda doći će do kulminacije neslaganja pa je moguća svađa. Slobodni Ovnovi imat će više uspjeha budu li manje direktni tijekom udvaranja. Pripadnici ovog znaka bit će skloni improvizaciji i obavljanju zadataka u zadnji čas, no krajem tjedna shvatit će da im takav pristup nanosi štetu pa će se uozbiljiti.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bikovi će voditi aktivan društveni život i lako sklapati poznanstva. Tražit će prijateljstvo i zabavu, pa im pronalazak nekoga za vezu neće biti prioritet. Ležat će im kreativni poslovi i područja vezana za umjetnost, stvaranje i izražavanje, poput glume, dizajna ili fotografije. Zadaci koji iziskuju usredotočenost na detalje i pravila bit će im pak naporni i dosadni. Zabavne timske aktivnosti i sportovi imat će povoljan utjecaj na zdravlje i psihu rođenih u znaku Bika.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizanci koji su u vezi ili braku iskrenije će razgovarati s partnerom, zajednički rješavati probleme i donositi oduke. Samcima predstoji ugodno ljubavno razdoblje. Pripadnici ovog znaka nastojat će ostaviti što bolji dojam na radnu okolinu, a uz pomoć šarma i smisla za humor svakoga će lako pridobiti na svoju stranu. Mnogi će početi više paziti na izgled pa će trošiti puno novca na kozmetičke preparate.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rakovi nikome neće dozvoljavati da ih se iskorištava pa će se više angažirati oko posla i početi se boriti za bolji status. Neke očekuje promaknuće ili povišica. Ovog tjedna Mars ulazi u njihov znak, što im donosi priljev energije i entuzijazma. Osjećat će se kao da su se probudili iz dugog sna i sada žele disati život punim plućima.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Ljude će oduševiti ljupkost i vedrina osoba rođenih u znaku Lava pa mogu očekivati povećan broj udvarača. Nedavno započete veze bit će u prilici da se razviju u čvrste i postojane odnose. Merkur u njihovom znaku jača im znatiželju i intelektualne sposobnosti. Lavovi će se istaknuti u svim vidovima komunikacije, pisanja i osmišljavanja novih projekata. Trebat će im više odmora i sna nego inače, a trenuci mira i samoće postat će im dragocjeni.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: Profimedia / Autor: ANDRES CASTILLA / AFP / Profimedia

Rođeni u znaku Djevica neće se brzopleto upuštati u nove odnose. Parovi će početi ulagati u zajedničku budućnost. Ovog tjedna dolazi po pozitivnih promjena na poslu. Dolazi do osjetnog poboljšanja sredinom tjedna pa će mnogi primijetiti da su vedriji, energičniji i otporniji na bolesti, a kronične će se smetnje polako početi povlačiti.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +13
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia Slično, Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

Zaljubljene Vage bit će sretne u vezama. Partner će im prirediti romantično iznenađenje kojim će im iskazati ljubav. Pred samcima je početak nove ljubavne priče - iznenadan susret ostavit će ih bez daha. Nakon srijede porast ambicija potiče Vage na pojačan trud da ostvare uspjeh u onom što su naumili. Krajem tjedna trebaju usporiti ritam i udaljiti se od izvora stresa.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jenna Ortega je Vaga, rođena je 27. rujna 2002. Izvor: Profimedia / Autor: Rocco Spaziani / UPI / Anna Maria Tinghino / imago stock&people /SGP / ddp USA Profimedia

Škorpioni bi se mogli pomiriti s bivšim partnerom, no stari problemi i dalje će biti prijetnja njihovom odnosu. Neka ne očekuju da se riješe sami od sebe, stoga trebaju biti spremni na puno truda i razgovora žele li da im veza ovog puta uspije. Na poslu će biti dinamično. Bit će skloni pogreškama pa pripadnici ovog znaka neka pripaze na sve što rade. Zdravlje im se poboljšava nakon četvrtka.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Anne Hathaway je Škorpion, rođena je 12. studenog 1982. Izvor: Profimedia / Autor: CIAOPIX/COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vezanim Strijelcima drugi dio tjedna donosi olakšanje. Partner će im biti veliki oslonac, a njegova podrška ohrabrivat će ih da budu uporniji i odvažniji u poslovnim ambicijama. Odvažno će početi realizirati planove i ambicije, ali ne smiju biti nestrpljivi. Početkom tjedna bit će napeti i pod stresom, no vikend donosi olakšanje. Mnogi će shvatiti da im meditacija i vježbe disanja povoljno utječu na psihu.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Obiteljska neslaganja doći će do punog izražaja pa će Jarcima trebati mnogo strpljenja da ne izgube živce. Shvatit će da trebaju pažljivije birati riječi kako ne bi ugrozili neke odnose do kojih im je stalo. Samci će čeznuti za nedostižnom osobom. Dobit će priliku iskazati svoje sposobnosti i ostvariti zapažen uspjeh. Pripadnici ovoga znaka neka obrate više pažnje na zdravlje.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Michelle Obama je Jarac, rođena je 17. siječnja 1964. Izvor: Profimedia / Autor: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vodenjaci će se osjećati zadovoljno i sigurno u vezi, a ni povremene rasprave neće im ugroziti bliskost. Češće će tražiti tjelesni kontakt, a u partnerovom zagrljaju osjećat će se zaštićeno. Samce očekuje nova simpatija prilikom putovanja ili izlaska. Moguće su neočekivane promjene u radnom okruženju. Životne navike i način prehrane utjecat će im na zdravlje pa bi se rođeni u ovom znaku trebali potruditi biti umjereni i disciplinirani.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON i Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA; - / INSTAR Images i SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia; montaža tportal

Ribe će biti podložne ljubomori. Priređivat će dragome/dragoj scene, iako im neće davati povoda za ljutnju. Tjedan će započeti stresno. Naći će se u poslovnoj gužvi i preuzeti dodatne zadatke, a osobito će naporno biti onima koji se vraćaju na posao nakon godišnjeg odmora i moraju se suočiti sa zaostacima. Često će biti napeti, umorni i opterećeni obavezama, a loš san i neadekvatna prehrana ugrozit će im zdravlje, no nakon četvrtka dolazi do olakšanja.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Olivia Palermo je Riba, rođena je 28. veljače 1986. Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia