brzo i fino

Sezona roštilja još uvijek traje: Sočne šarene ražnjiće po receptu Karmele Vukov Colić jednostavno morate probati

~1 min

12.09.2021 u 19:05

Bionic
Reading

Kasno ljeto idealna je prilika da još koji put uživate u odličnom roštilju. Klasičnu pripremu roštilja idući put obogatite šarenim ražnjićima prema receptu Karmele Vukov Colić

Nekadašnja HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić na svom blogu Ciao Karmela objavljuje sjajne recepte, od sočnih deserata do konkretnih jela. Ovoga puta svoje obožavatelje oduševila je odličnim i vrlo jednostavnim receptom za šarene ražnjiće.

Zbog jednostavnosti pripreme i odličnog okusa, svakako ih se isplati isprobati. Sve sastojke pripremite i po potrebi nasjeckajte, a otkošteni pileći zabatak pripremite nešto ranije te ga ostavite da se marinira u soli, papru, dimljenoj paprici i ulju.

Potrebni sastojci:

  • Pureći file
  • Otkošteni pileći zabatak (mariniran u soli, papru, dimljenoj paprici i ulju)
  • Luk
  • Crvena i zelena svježa paprika
  • Slanina
  • Koktel rajčice

Priprema:

Količinu namirnice prilagodite vlastitim potrebama, a sama priprema šarenih ražnjića nevjerojatno je jednostavna: sve sastojke naizmjenično nižite na štapiće za ražnjiće, a zatim ih ispecite. Dobar tek!