Kasno ljeto idealna je prilika da još koji put uživate u odličnom roštilju. Klasičnu pripremu roštilja idući put obogatite šarenim ražnjićima prema receptu Karmele Vukov Colić
Nekadašnja HRT-ova voditeljica Karmela Vukov Colić na svom blogu Ciao Karmela objavljuje sjajne recepte, od sočnih deserata do konkretnih jela. Ovoga puta svoje obožavatelje oduševila je odličnim i vrlo jednostavnim receptom za šarene ražnjiće.
Zbog jednostavnosti pripreme i odličnog okusa, svakako ih se isplati isprobati. Sve sastojke pripremite i po potrebi nasjeckajte, a otkošteni pileći zabatak pripremite nešto ranije te ga ostavite da se marinira u soli, papru, dimljenoj paprici i ulju.
Potrebni sastojci:
- Pureći file
- Otkošteni pileći zabatak (mariniran u soli, papru, dimljenoj paprici i ulju)
- Luk
- Crvena i zelena svježa paprika
- Slanina
- Koktel rajčice
Priprema:
Količinu namirnice prilagodite vlastitim potrebama, a sama priprema šarenih ražnjića nevjerojatno je jednostavna: sve sastojke naizmjenično nižite na štapiće za ražnjiće, a zatim ih ispecite. Dobar tek!