GRECE GHANEM

Sjedokosa modna ikona: Ovo ne može svatko isfurati, ali i u 60-oj njoj to polazi za rukom

14.08.2024 u 12:10

Bionic
Reading

Fashionistice koje cijene unikatan pristup modi ne mogu se zasititi stila neponovljive Grece Ghanem, jedne od najpoznatijih plus age influencerica

Kreativna stanovnica iz Montreala prepoznatljivog stila, ne prestaje oduševljavati svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama pa je ponovno bila itekako zapažena u chic outfitu.

Modna ikona koja prkosi uvriježenim pravilima odijevanja, uživa u modnim eksperimentima te uspješno dokazuje kako razigrane modne kombinacije nisu rezervirane samo za 20-i-nešto-godišnjakinje.

U jednom je ranijem intervjuu Grece upravo to i istaknula objasnila u jednom ranijem intervjuu.

Premda će ove godine proslaviti 'okrugli' 60. rođendan, svoj stil nije puno mijenjala tijekom godina, a sjajno kombinira upečatljive uzorke poput animal printa, neobične krojeve, šljokice, kožu, vrtoglave štikle...

TAKO DOBRI STAJLINZI

Skandinavska moda nikad nije izgledala privlačnije, a za sve je 'kriva' ova modna formula

Pogledaj galeriju

Modna odvažnost

Ukoliko ste se pitali kako zrelijim damama pristaje set načinjen od prozirne tkanine ukrašen krupnim svijetloplavim cvjetovima (kreacija poznatog danskog modnog brenda Rotate Birger Christensen), odnosno košulja i suknja, u kombinaciji s statement mule natikačama na visoku petu s detaljima od prozirne plastike, stajling Grace najbolji je dokaz kako i takve neobične kombinacije mogu dobro izgledati.

Inače, brend je osnovan u Kopenhagenu i poznat je po senzualnoj, no vrlo nosivoj odjeći usmjerenoj na praktičnu ženstvenost.

Elegantan bob i chic kožna Chanelova torba bili su dovoljni da Grece zablista, a kao i uvijek na komplimente nije trebalo puno čekati.

'Najljepša', 'Te cipele...', 'Divno', samo su je hvalili njezini brojni obožavatelji kojih na svom Instagram profilu ima već 1.8 milijuna.