NICKY HILTON ROTHSCHILD

Stajling slavne bogatašice je dokaz da i ležeran uzorak može biti itekako elegantan

18.10.2024 u 15:20

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild samo niže genijalna modna izdanja jedno za drugim, a za razliku od sestre, preferira elegantan i ženstven stil nadahnut modnim minimalizmom

Plavokosa dizajnerica i poslovna žena u svakoj prigodi pokazuje da s pravom nosi status modne ikone, a oduševljava podjednako i kad se radi o ležernim, ali i elegantnim stajlinzima.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Lijepa 40-godišnjakinja, koja je 2015. udajom za Jamesa Rothschilda postala članicom te moćne obitelji, gotovo nikad ne griješi pa nimalo ne čudi to da je fashionistice drže na oku.

Mlađa sestra Paris Hilton pravo je modno nadahnuće i jako dobro zna kako složiti genijalne stajlinge te je sve očarala na Armanijevoj modnoj reviji u New Yorku.

Philippine Leroy-Beaulieu

Duboki dekolte u prvom planu: Chic Francuskinja sve je zasjenila na gala zabavi

Pogledaj galeriju

Majka troje djece zablistala u chic izdanju, tako jednostavnom, no vrlo efektnom.

Sve je očarala u divnoj haljini iz dva dijela, koju čini crni top dugih rukava s detaljima od pliša i upečatljiva duga suknja A-kroja s horizontalnim prugicama, što je u konačnici dalo glamurozan efekt.

Iako pruge više povezujemo s ležernijim stajlinzima, haljina plavokose pripadnice visokog društva pokazala je da ovaj uzorak itekako može biti elegantan.

Odličan stajling Nicky je upotpunila cipelama na petu i upadljivim nakitom dok je kosu stilizirala u jednostavnu frizuru, uz svečani make up.