PRINCEZA LETIZIA

Što je, tu je, u nju se sada gleda

05.06.2014 u 11:25

Princeza Letizia

Izvor: Guliver/Splash / Autor: PI/Splash News

Bionic
Reading

Svijet već danima bruji o abdikaciji španjolskog kralja Juana Carlosa, a oči su uperene u njegova nasljednika, princa Felipea. A ne, nismo zaboravili da se mimo princa gleda u njegovu zavodljivu suprugu, princezu Letiziju, buduću kraljicu

Bilo je ovo prvo pojavljivanje princa Felipea i princeze Letizije u javnosti nakon što je objavljeno da će uskoro naslijediti španjolsku krunu.

Od tog trenutka prije nekoliko dana, javnost je, barem nakratko, zaboravila na dosad najpopularniju princezu svijeta - onu britansku, Kate Middleton, i bacila se svom snagom na zavodljivu španjolsku.

Njezin modni iskorak prvi put nakon objave da postaje kraljica, odmjeren je i nepogrešiv, primjeren za posjet samostanskoj crkvi San Salvador de Leyre na sjeveroistoku zemlje.

Naravno, nadamo se da, ovako samouvjerena i moderna kakva jest, neće dopustiti da joj se nametne uniformiranost i da ćemo je i dalje gledati u dobrim haljinama, odijelima sa suknjom i naročito – cipelama. Tu joj, ruku na srce, Kate Middleton nije ni do koljena.

Ovaj put se nije toliko isticala samom kombinacijom lijepe haljine stroga kroja i s cvjetnim motivima i sakoa, koliko najženstvenijom bojom na svijetu – crvenonarančastom. Od nje svakako očekujemo još puno, puno dobrih modnih iskoraka.