KAO MODNE BLIZANKE

Tko je tu koga kopirao? Kraljica Mary i Zara Tindall pojavile se u identičnoj haljini

11.07.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Iako su odabrale istu haljinu, kraljica Mary i Zara Tindall istu su, na sreću, odjenule s danom razlike i na različitim lokacijama - nećakinja kralja Charlesa odabrala ju je za Wimbledon, dok je danska kraljica u njoj šetala po jugu Danske

Iako ih po godinama dijeli cijelo jedno desetljeće, 52-godišnja kraljica Mary i 43-godišnja Zara Tindall dijele isti modni ukus. U samo dan razlike obje su odjenule istu prozračnu bijelo-zelenu haljinu, a modni stručnjaci ne mogu se dogovoriti kojoj bolje pristaje.

Prvo ju je 9. srpnja odjenula kraljica Mary za šetnju do palače Graasten, na jugu Danske u Jutlandu, gdje je sa suprugom, kraljem Ferdinandom. To je inače kraljevske rezidencija u ljetnim mjesecima, stoga su nastavili njegovati taj običaj i u prvoj godini vladavine.

Špagerice na punu petu

Kraljica Mary odjenula je maxi haljinu Shadow Berry Print by ME + EM uz koju se savršeno uklopio slamnati šešir, ali i biserne naušnice. Stajling je zaokružila špagericama na punu petu u boji kože, kojima je dodatno izdužila svoju figuru.

  • +6
Danska kraljica Mary i Zara Tindall Izvor: Profimedia / Autor: HANNE JUUL/ALLER/MEGA / THE MEGA AGENCY I STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / PROFIMEDIA

Samo dan nakon nje istu haljinu britanskog brenda, odjenula je i nećakinja kralja Charlesa III, Zara Tindall i to za svoje pojavljivanje u kraljevskoj loži Wimbledona. Ona je svoj stajling upotpunila zanimljivim sunčanim naočalama naglašenih okvira, ali i bijelim sakoom kojim je zaokružila kombinaciju.

Ova haljina trenutno se može nabaviti za 450 eura i Zara Tindall u njoj je već viđena 28. svibnja na velikoj nagradi Monaca.