modna reciklaža

Šik ljetna kombinacija: Kraljica Mary je odisala glamurom na posebnom obiteljskom danu

29.06.2024 u 22:21

Bionic
Reading

Danska kraljica rijetko modno razočara i ovog puta je odisala kraljevskim glamurom na novim fotografijama s mature svog sina, prijestolonasljednika Christiana

Brojne fotografije s prigode, koja se dogodila u utorak, pokazale su kraljicu Mary u prekrasnom ljetnom plavom lanenom odijelu Ralph Lauren, ukrašenom bijelim prugama.

Svoju dugu kosu skupila je u rep, a od modnih dodataka je nosila Prada torbu i zlani nakit - tanke zlatne ogrlice i naušnice brenda Elhanati. Također je stavila par elegantnih plavih sunčanih naočala, koje se savršeno odgovarale nijansama njezinog kompleta.

  • +2
Kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Inače, ovo odijelo voli i Sienna Miller. Prošle godine se na Wimbledonu pojavila noseći ga. Pristajalo joj je kao saliveno, a tada je imalo za zadatak prikriti tajnu glumice budući je bila trudna.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Mjesec dana kasnije odijelo se ponovno se našlo u fokusu, a nosila ga je jedna od najbolje odjevenih dama s europskih kraljevskih dvora. Isgurala ga je uz klasikom prožete dodatke - smeđe Gianvito Rossi sandale, zlatni nakit te bijeli top koji se nazirao ispod sakoa.