SELENA GOMEZ:

Tko zna što bih danas bila da nisam postala glumica!

05.11.2012 u 14:28

Bionic
Reading

Selena Gomez (20) je uvjerena da je za nju ispalo dobro to što se kao dijete počela baviti showbizzom

'Tko zna što bi danas bilo sa mnom da se nisam vrlo rano počela baviti showbizzom. Mislim da bih sad već imala dvoje djece. Moji su se roditelji razveli kad sam bila djevojčica i vjerujem da bih se, da nisam počela glumiti i pjevati, vjerojatno iz bunta rano udala i imala djecu. Sva sreća da sam otišla iz Teksasa', rekla je Selena.

Disneyjeva zvijezda, koja je već gotovo dvije godine u vezi s Justinom Bieberom, priznala je da je često dolazila u sukob s majkom koja se brinula o njoj nakon razvoda roditelja.

'Bila sam nesretna zato što moji roditelji nisu bili zajedno. To je velika trauma za svako dijete. Mnoge stvari tada nisam shvaćala, kao npr. koliko se moja mama Mandy žrtvovala da bi me othranila. Da nisam krenula u showbizz vode, tko zna kako bih završila', zapitala se Selena u intervjuu za magazin Glamour.

Mlada Amerikanka nedavno je proglašena i Glamourovom ženom godine.

Inače, Selena je posudila svoj glas Drakulinoj kćeri Mavis u crtiću 'Hotel Transilvanija' koji u naša kina stiže ovoga tjedna, a u našoj sinkronizaciji Drakulina kćer je Iva Šulentić.

Scena iz crtića 'Hotel Transilvanija'

Inače, zanimljivo je da se u Mavisinoj sobi među plakatima na zidu nalaze i plakati Selene Gomez.

'Crtiće obožavam, a ovaj je zbilja poseban jer je ovdje Drakula blag i brižan tata. Odrasli će sigurno uživati u ovoj priči i animaciji, a mislim da će i djeci biti jednako zabavan', kaže Iva.

U Genndyjevoj priči Drakula nije samo princ tame, on je i brižan roditelj svojoj kćeri Mavis. Kako bi je odvratio od nauma da krene u istraživanje vanjskog svijeta, izmišlja joj razne priče o opasnostima koje vladaju izvan zidina dvorca.

Ovaj je crtić, čija je radnja smještena u Hotelu Transilvanija u kojem sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom, u samo tri dana prikazivanja zaradio 45 milijuna dolara.

Uz Drakulu i 118-godišnju tinejdžericu Mavis, dio ove neobične obitelji su Frankenstein i njegova supruga Eunice, Mumija, Nevidljivi čovjek te čopor vukodlaka. Uobičajeni dnevni ritam hotela promijenit će dolazak 21-godišnjeg Jonathana koji putuje svijetom te je slučajno nabasao na hotel u kojem živi i radi neobična družina. Mavis će uskoro pokazati simpatije prema Jonathanu, što se nimalo neće svidjeti strogom ocu.

'U filmu sam izbjegao elemente horora koji se vezuju uz Drakulu', rekao je redatelj i sam otac troje djece. Dodao je i da je kreiranju fizičkog izgleda likova posvetio najviše vremena jer nije htio da budu strašni.

'Dugo sam razmišljao i razrađivao izgled likova. Htio sam da budu pitomi i simpatični jer ne želim da djeca vrišteći pobjegnu iz kinodvorane', rekao je G. Tartakovsky

A sve o ovom simpatičnom crtiću saznajte i na našoj podstranici