jeftinija verzija

U H&M-u se skrivaju jakne kakve obožava Kate Middleton

26.09.2024 u 12:33

Bionic
Reading

Kate Middleton voli nositi jakne nalik onima u kakvima zamišljamo lovce, a jeftinije varijante skupocjenih jakni princeze pronašli smo u H&M-u

Iako je često možemo vidjeti elegantnu, Kate Middleton je velika ljubiteljica i sportske elegancije. Dokazujući da je princeza modernog vremena, Kate se često odlučuje nositi traperice, što je donedavno bilo posve neprihvatljivo, a nije joj mrsko ni odjenuti lovačke jakne.

Prisustvujući događajima na otvorenom najčešće bira otporne jakne u zemljanim tonovima i s praktičnim patentnim zatvaračem, a takve su jakne ove sezone postale i dio kolekcije brenda Miu Miu te Prada.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Ipak, princeza u takvim prilikama najčešće poseže za svojim jaknama brenda Barbour, popularnog britanskog brenda koji već desetljećima proizvodi kvalitetne jakne s premazom voska koji osigurava dugovječnost i otpornost na razne vremenske uvjete.

U H&M-u se nalazi super alternativa skupocjenom Barbouru

I dok je kvalitetnu jaknu poput Barbourove potrebno izdvojiti oko 500 eura, u H&M-u možemo pronaći jakne koje izgledom nevjerojatno podsjećaju na luksuzne jakne 'lovačkog' stila. Uz to, popularan švedski brend sve više ulaže u kvalitetu materijala koje koristi.

Osim što su praktične, izgled ovih jakni obogaćen je i fora kragnama koje su 'presvučene' samtom, toplim i mekanim materijalom kojeg obožavamo u zimskim mjesecima.

  • +128
H&M, jesen/zima 2024. Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M