PUN POGODAK

U par sati sve je očarala s dva savršena stylinga

14.10.2015 u 21:47

  • +3

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa glumica Cate Blanchett zasjala je u dvije odlične kombinacije, a sve u jednom danu na filmskom festivalu BFI u Londonu

Oskarovka Cate je sve zadivila ulogom zle maćehe u najnovijoj Disneyjevoj ekranizaciji 'Pepeljuge' početkom godine, a na filmskom festivalu BFI promovira 'Carol'.

Uz glumicu Rooney Maru, koja također glumi u novom filmu 'Carol', 46-godišnja Cate Blanchett još je jednom briljirala na crvenom tepihu i donijela dašak starog holivudskog glamura.

Lijepa je Cate za oba pojavljivanja odabrala elegantna izdanja. Tijekom dana je nosila neobičan svileni bijeli kombinezon koji je protkan čipkastim dijelovima. Budući da Givenchyjev kombinezon iz proljetne kolekcije za 2016. pomalo podsjeća na negliže, nježnost i romantiku kombinirala je s crnim sakoom pomalo muškog kroja.

Za crveni tepih uvečer australska je glumica u London donijela dašak pravog glamura s haljinom koja joj je stajala kao salivena. Crna uska haljina Estebana Cortazarka iz proljetne kolekcije za iduću godinu, koja se širi ispod koljena, imala je u gornjem dijelu popularni plašt. Tamno plava, gotova crna sjajna tkanina bila je obrubljena bijelim rubovima na plaštu i sa svake strane prema dnu dodatno su joj naglašavali vitku liniju. Cate je jednostavno sve oduševila svojom gracioznošću i osmijehom.

Slavna je glumica tako još jednom dokazala da zasluženo nosi titulu modne ikone.