suki waterhouse

Udobne, a dodaju centimetre: Ove mokasinke bit će veliki jesenski hit

03.08.2024 u 08:17

Bionic
Reading

Suki Waterhouse prije nekoliko mjeseci dobila je prvo dijete s glumcem Robertom Pattisonom, a novim stajlingom pokazala je vitku figuru i dobro poznavanje modnih trendova

Mokasinke su već tradicionalno proljetni i jeseni hit, koji osvaja dobitnim spojem udobnosti i elegancije. Ove sezone pravi procvat mogao bi doživjeti jedan posebno upečatljiv model, koji uspješno dodaje centimetre, a bez osjećaja nelagode pri nošenju.

Riječ je mokasinkama na platformu, koje je u kolekciji jesen-zima 2024.-2025. predstavio Gucci. Luksuzna talijanska modna kuća naglasak je stavila na bordo modele, a upravo takav birala je glumica i pjevačica Suki Waterhouse.

Suki Waterhouse Izvor: Profimedia / Autor: DIGGZY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svega par mjeseci nakon poroda, zablistala je u stajlingu kojim je jasno dala do znanja da je ponovno u top formi: kratak kaput žute boje nosila je u hrabroj varijanti bez hlača, a povezom sa ženstvenom mašnicom oko struka istaknula je vitkost.

Ovaj zavodljivi komad uskladila je mini torbicom bež boje te Guccijevim mokasinkama s platformom koje bi prema svemu sudeći uskoro mogle uživati status jednog od najpoželjnijih modnih komada.

Njihova dominacija u outfitima ulične mode tijekom Tjedana mode u Milanu i Parizu to samo potvrđuje. Fashionistice su nam tada pokazale i koliko je ovaj model mokasinki svestran, noseći ih u spojevima s kratkim hlačicama i kaputima, haljinama ili mini suknjama.