pristupačna cijena

Udobne, a dodaju centimetre: Ove trendi cipele iz Zare pun su pogodak

09.10.2024 u 14:42

Bionic
Reading

Ove sezone vjerojatno ne postoji modna zaljubljenica koja nije investirala u barem jedan bordo komad, a svoj adut ima i Zara

Cipele u stilu Mary Jane, sa ženstvenim remenčićem preko rista, haraju modnom scenom ove sezone, pa nimalo ne čudi što je ovakav trendi model u svoju ponudu uvrstila i Zara.

Popularni brend ulične mode iz grupacije Inditex donosi nam kožne cipele s potpeticom i remenčićem po cijeni od 49,95 eura, i to u dvije boje - bezvremenskoj crnoj i ove trenutno najpopularnijoj bordo.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Udobne kožne cipele s potpeticom iz Zare

Ove cipele spadaju u kategoriju onih za koje ne morate žrtvovati udobnost radi izgleda jer, osim trendovskog dizajna, uspješno dodaju centimetre, a ne uzrokuju nelagodu pri nošenju.

  • +6
Cipele iz Zare Izvor: Promo fotografije / Autor: zara promo

Potpetica od 5,5 centimetara učinit će svoje, ali zbog ne prekomjerne visine te širokog, četvrtastog oblika, garantiraju iznimnu udobnost. Dodatno je potiče i obli, široki završetak, kao i remenčić koji olakšava nošenje.

U crnoj i bordo boji

Na crni model uvijek se možete osloniti kao pravi adut iz ormara, nosiv u svim prigodama i uz doslovno sve komade - od običnih traperica ili crnih hlača do razigranih suknji i haljina cvjetnog printa.

S druge strane, bordo cipele iz Zare nepogrešiva su ponuda jer je upravo ova nijansa trenutno apsolutni hit. Nosite ih uz kožne suknje istih tonova ili dugačke haljine, uskladite ih s crnim kaputom ili klasičnim balonerom - štogod odlučila uz njih ne možete pogriješiti.

LATINO DIVA

Stajling vrijedan kopiranja: Jennifer Lopez spojila najveće trendove jeseni

Pogledaj galeriju