anisha mateen

Udobnost na prvom mjestu: Princeza hrvatskih korijena modno briljira u hit komadima

03.09.2024 u 22:36

Bionic
Reading

Anisha Isa-Kalebic početkom godine udala se za brunejskog princa Abdula Mateena te postala dio kraljevske obitelji

Anisha je udajom promijenila prezime te uzela suprugovo Mateen, no njezin modni ukus nije se bitno promijenio - i dalje najviše voli nositi minimalističke komade s potpisom luksuznih brendova.

Nakon što se istaknula kao vrsna poznavateljica mode, Anisha je postala i trendseterica čije se svako pojavljivanje u javnosti pomno prati.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Brunejska princeza hrvatskih korijena u hit stajlingu

Tako je bilo i prilikom utakmice pola, na kojoj je bodrila supruga u ležernoj modnoj kombinaciji s hit komadom u prvom planu.

Naime brunejska princeza hrvatskih korijena odjenula je kultnu Loeweovu crnu majicu tankih naramenica, pokazujući da su ovakvi topovi u stilu potkošulja još uvijek itekako aktualni i da će to, prema svemu sudeći, nastaviti biti i tijekom jeseni.

Loeweov popularni top nosi se i tijekom jeseni

Sve što će vam u hladnijim danima biti potrebno jest lagana jakna ili eventualno deblji sako ili baloner, a uz njega će svaki stajling izgledati beskrajno elegantno i cool.

Loeweov slavni top prodaje se po cijeni od 389 eura, a popularni su i modeli u sivoj te bijeloj boji.

Anisha je svoj crni model kombinirala s udobnim hlačama iste boje i vezanjem na vezice te je ovaj casual stajling zaokružila Chanelovim sunčanim naočalama i bijelom clutch torbicom Bottege Venete.

Nedavno zablistala u Španjolskoj

Hrvatsko porijeklo lijepa Nisha, kako je prijatelji zovu od milja, ima po ocu Ivici Kalebiću, a kako se kasnije saznalo, ljeta provodi u Hrvatskoj, no uživa i u Španjolskoj.

Ondje je nedavno pokazala elegantan bijeli stajling s potpisom Dolce&Gabbane. Lijepa princeza nosila je bijeli čipkasti crop top od pamučnog popelina predstavljen u sklopu kolekcije Capri, a spojila ga je s odgovarajućom bijelom suknjom ukrašenom također čipkastim prorezima.