TYRONE WOOD I FAYE HARRIS

Umjesto vjenčanice snaha Ronnieja Wooda odabrala haljinu koja neće završiti na dnu ormara

28.07.2024 u 18:32

Bionic
Reading

U Londonu je održano intimno vjenčanje Tyronea Wooda i Faye Harris, sina Rolling Stonesovog Ronnieja Wooda koji je oženio kćer zvijezde Irona Madena Stevea Harrisa. Za svoj dan iz snova lijepa Faye odlučila je umjesto tradicionalne vjenčanice odjenuti haljinu i to s potpisom dobro poznatog brenda Self Portrait

Kada se 2022. saznalo za njihovu ljubavnu vezu, mnogi su ostali ugodno iznenađeni jer nikada ne bi pomislili da će se sin Ronnieja Wooda (Rolling Stones) zaljubiti u kćer Stevea Harrisa (Iron Maiden).

Ljubav ne samo da je opstala nego su Tyrone Wood i Faye Harris okupili najbliži krug obitelji i prijatelja i pred njima izrekli 'sudbonosno da' na intinom vjenčanju održanom u Londonu.

I dok je mladoženja iznenadio sve odabravši zeleno odijelo, lijepa Faye, umjesto u tradicionalno vjenčanici, zablistala je u bijeloj mini haljini s potpisom Self-Portraita s elegantnim dekolteom i otvorenim ramenima te decentnim izrezom na prsima.

Uz mini haljinu savršeno su se uklopile bijele Sergio Rossi cipele i bijela satenska traka s velom, koju je nosila u kosi raspuštenoj u opuštene valove.

  • +6
Vjenčanje Tyronea Wooda i Faye Harris Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Modeli iznad koljena, koji otkrivaju i naglašavaju noge, vrlo su odvažni, slobodni i tako privlačni, pa je upravo to ovim odabirom postigla i Faye, stavivši u prvi plan upravo svoje vitke noge.

Mini haljina omiljenog brenda Kate Middleton savršen je izbor za jedno ljetno vjenčanje, no ono što je najbolje od svega je da će ova haljina zasigurno dobiti još koju priliku da ju Faye Harris odjene.