odlična investicija

Uspješno skrivaju nesavršenosti: Ove haljine jednostavno ćete obožavati i nositi godinama

25.08.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Prozračne haljine u modelu koji nalikuje košuljama omiljen su izbor u toplim ljetnim mjesecima! Pružaju eleganciju, prilagođavaju se različitim uvjetima, a tako ih je lako kombinirati

Iako mnogi tvrde da se ponuda high-street brenda Zare pokvarila, nama se baš i ne čini tako... Iz aktualne ponude popularnog španjolskog brenda izdvojili smo nekoliko haljina koje ćete rado nositi u raznim prilikama, bilo da je riječ o poslovnom sastanku ili obiteljskom ručku.

Haljina nalik košulji jedan je od najsvestranijih i najlaskavijih komada koji se bez problema transformira ovisno o prilici. S godinama je stekla status bezvremenskog klasika, a spoj elegancije košulje i udobnosti haljine mnogim se ženama uvukao pod kožu.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ovaj model nosi status bezvremenskog klasika

Haljine ovog modela laskaju svim tipovima tijela, uspješno skrivaju nesavršenosti, a bitno je istaknuti i da se lako kombiniraju. Ista haljina raznim modnim dodacima, poput remena, šalova, nakita i obuće, vrlo brzo može postići posve drugačiji look, što čini ovaj model vrijednim investiranja.

U Zari se trenutno nudi širok raspon krojeva i stilova haljina u modelu košulja koje omogućavaju da svaka žena pronađe model koji najbolje odgovara njenom tijelu i stilu.

Zara košulje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Aktualna ponuda trenutno nudi modele različite duljine i različitih printeva pa će tako nešto za sebe pronaći i ljubiteljice cvjetnog uzorka, ali i one kojima je draži minimalizam.

Haljine koje nalikuju košuljama često nose i članice kraljevske obitelji, posebice Kate Middleton i kraljica Letizia kojima je ovaj model često 'as u rukavu'.

laskavog efekta

Još uvijek nemate bijelu haljinu za ljeto? Na police Zare stigli su dobitni modeli

Pogledaj galeriju